05 / 05 / 2024

Tosya ulaşım yolları

Tosya ulaşım yolları

İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantıları Mehmet Kayıkçı başkanlığında dünkü oturumla devam etti. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı: Ulaşıma 35 milyon harcandığını ifade etti...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Ardahan'ın ulaşım sorunu mecliste!

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti..

Ankara'nın ulaşım sorunu mecliste!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Başkentin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Nazlıaka, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlamasını istediği önergesinde, “Ankara’nın kaldırımları ve yolları, insan ve yaya trafiğini taşıyamaz hale gelmiştir'' dedi.

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi imar planı askıda!

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesine ilişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları projesi için kamulaştırma!

İstanbul Üsküdar Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi kapsamında bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Melikgazi'yee Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Melikgazi'de Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturuldu!

Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

Çamlıca Tepesi ulaşım yolları imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Çamlıca Tepesi Ulaşım Yolları Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıdan iniyor...

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Tosya ulaşım yolları Haberi

Tosya ulaşım yolları


Yol ve ulaşım hizmetleri kapsamında 2014 yılı içerisinde programda yer alan 226 projenin 210'unun yıl içersinde tamamlandığını belirten İGM Başkanı Kayıkçı, "15 tanesinin çalışmalan devam etmekte ve 1 tanesi de sözleşme aşamasındadır. Yol ve ulaşım hizmetleri kapsamında geçen yıl 35 milyon 55 bin TL'lik harcama yapılarak fiziki olarak yüzde 96,87 gerçekleşme sağlandı" dedi. 


Gündemle yer alan tek maddede Tosya Belediye Başkanlığı'na Karasapaca Köyü Gökçeöz Çayı mevkiinde yol yapımında kullanılmak üzere taş üretme izni verilmesi, İmar Komisyonu'na havale edildi. 


Ulaşım ve Yol Hizmetleri Müdürlüğü'nün 2014 yılında yaptığı yol çalışmalan hakkında İGM Başkanı Kayıkçı tarafından üyeler bilgilendirildi. 

2014 yılında l'inci kat yol yapımında programa alman ve 2013 yılından devreden yol yapımı ile birlikte programda 371,5 km yol yapımı yer aldığını ifade eden Kayıkçı, "Bu...