28 / 07 / 2024

Tottenham Hotspur Stadium açıldı mı

Tottenham Hotspur Stadium açıldı mı

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Futbolcu Dele Alli'nin evine hırsız girdi!

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da forma giyen Dele Alli'nin evine hırsız girdi.

Jan Vertonghen'in evine hırsız girdi!

İngiltere Premier Lig ekipleri arasında yer alan Tottenham'da forma giyen Jan Vertonghen'in evine hırsız girdi. 

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Tottenham Hotspur Stadium açıldı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı açıldı.

Tottenham'ın yeni stadı bugün açılıyor! 

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın 1.2 milyar Euro'ya mal olan yeni stadı bugün hizmete açılıyor. Yeni stadın ilk maçı bugün oynanacak. 

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Tottenham'ın yeni stadı 3 Nisan'da açılacak!

Yapımı yılan hikayesine dönen Tottenham'ın yeni stadının 3 Nisan'da açılacağı duyuruldu. Yeni stadın yapımı için 1 milyar pound harcandı.

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

Tekfen-Al Jaber Engineering'e Katar'dan 342.4 milyon dolarlık teklif!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar Main Works for the Fifth Precinct Stadium projesinin yapım işi için işveren Qatar Supreme Committee for Delivery and Legacy'den sözleşme imzası için davet aldı.

Dele Alli'nin yeni evi başına iş açtı!

Tottenham’ın yıldız futbolcusu Dele Alli, 2 milyon pound ödeyerek aldığı yeni evinden memnun değil. Alli, bölgenin ‘farklı atmosferinden’ dolayı oldukça zor günler geçiriyor.

Kızdı, İngilizce yanıt verdi "Alsancak Stadium will..."

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP’nin Alsancak Stadı için sürekli gündeme getirdiği "Yoksa stat yerine AVM mi yapacaksınız" eleştirisine bu kez İngilizce yanıt verdi.

Bilal Uludağ stad inşaatını denetledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek yüklenici Müteahhit ibrahim İlgaz'dan bilgialdı. Başkan Bilal Uludağ,bu stadium inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydett

Olimpiyat Stadı'nın aydınlatması şehir cereyanından ayrılacak!

Beşiktaş-Tottenham maçındaki elektrik kesintisinin asıl sebebinin, bölgede hızla artan enerji tüketimi nedeniyle yaşanan anlık dalgalanma olduğu belirlendi. Derbide sorun çıkmaması için aydınlatma şehir cereyanından ayrılacak, jeneratör kiralanacak

Tottenham Hotspur Stadium açıldı mı Haberi

Tottenham Hotspur Stadium açıldı mı

Premier League'in 32. haftasında Tottenham Hotspur, konuğu Crystal Palace'ı 2-0 yendi. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Tottenham bu kritik maçla yeni stadı Tottenham Hotspur Stadium'da da ilk maçına çıktı.

62 bin 62 kapasiteye sahip görkemli stadyum, olağanüstü görüntülerle açılışını yaparken, taraftarlar da büyük sevinç yaşadı.

Mini konserler ve havai fişek gösterilerinden sonra başlayan maçın 55. dakikasında Heung Min Son, Tottenham'ın yeni evindeki ilk gole imza atmış...