08 / 05 / 2024

townia tuzla satış

townia tuzla satış

Genç Sarılar İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Townia Tuzla Evleri alıcılarını bekliyor. Projede evlerin fiyatı  480 bin TL'den başlıyor.

Townia Tuzla Evleri fiyat!

Townia Tuzla Evleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Townia Tuzla Evleri fiyat bilgisi ve proje detayları...

Townia Tuzla Evleri nerede?

Townia Tuzla Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Townia Tuzla Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Townia Tuzla Evleri'nde 480 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Genç Sarılar İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Townia Tuzla Evleri alıcılarını bekliyor. Projede evlerin fiyatı  480 bin TL'den başlıyor.

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Tuzla satış ofisi!

İş GYO tarafından Tuzla'da hayata geçirilen İş GYO Tuzla projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor...

Lokum Evler Tuzla satış fiyat listesi 2017!

DKY İnşaat imzası taşıyan Lokum Evleri projesinde fiyatlar 324 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 722 daireye yer verildi...

Gold Life Tuzla satılık!

7 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gold Life Tuzla projesi 150 daireden meydana geliyor. Gold Life Tuzla satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla Lokum Evler satılık!

İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler satılık dairelerin teslimleri 2016 yılında yapılması öngörülüyor.

Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul İl'i, Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Tuzla Lokum Evler'de daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Evler satılık daire fiyatları 344 bin 740 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul İli Tuzla İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam bedeli 9 milyon 457 bin TL olarak belirlendi.

Kriya Time Tuzla satış ofisi!

Toplam 8 bin 125 metrekare arsa alanında yükselen proje Satya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kriya Time Tuzla satış ofisi telefon numarası 444 9 642 olarak belirlendi.

Tuzla Kriya Time satış fiyatları!

Toplam 22 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje Satya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Tuzla Kriya Time satış fiyatları 165 bin liradan başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.

townia tuzla satış Haberi

townia tuzla satış

Genç Sarılar İnşaat'ın imzasısını taşıyan Townia Tuzla Evleri için satış süreci devam ediyor. 88 konuttan oluşan proje 4 bin 250 metrekare alana sahip. Proje içerisinde 40 adet 2+1, 40 adet 3+1 ve 8 adet dublex yer alıyor. Ek olarak projede 4 adet dükkan da yer alıyor. Proje 12 katlı 2 blok olarak tasarlandı.

Projede satışa sunulan 2+1 dairelerin fiyatı  480 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 600 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim imkanı da bulunuyor.

Townia Tuzla Evleri Projesi içerisinde; lobi hizmeti,  7/24 güvenlik, dinlenme odaları, kapalı ve açık oyun odaları, etüt ve satranç odası, fitness salonu, sığınak, depo gibi özel imkanlar yer alıyor.

Avantajlı konumda yükselen Townia Tuzla Evleri Sabiha Gökçen havalimanı, Üniversiteler, AVM ler, Sahil, Tem,...