05 / 05 / 2024

Toya Vista iletişmi bilgileri

Toya Vista iletişmi bilgileri

Toya Grubu tarafından İstanbul Avrupa Yakası Avcılar' da inşa edilen ve rezidans olarak yükselen Toya Vista Avcılar Konutları' nda daire fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

Tek başına bir hissedar binanın tamamını satabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babamlar 4 kardeş. Biri vefat etti hissesi bizde. Diğer kardeşler Amerika’ya yerleşmişler ve iletişimi kesmişler, ulaşamıyoruz. Babam buradaki taşınmazların 30 seneden fazla vergilerini ödüyor. Fakat satamıyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz? ' sorusunu yanıtladı.

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi!

Mi’Marin Ovacık iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Çeşme Merkez otoban gişelerine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan projede toplamda 17 villa bulunuyor. 

Toya Yapı Bekoz Korubaşı iletişim!

İstanbul Anadolu Yakarı Beykoz'da hayata geçirilen Beykoz Korubaşı projesi, Toya Yapı imzası taşıyor. Prfojenin ruhsatı 2018 yılında alınacak.

Toya Next Evleri satış ofisi!

Toya Next Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toya Next projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

Toya Yapı Toya Next iletişim!

İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Yapı Toya Next projesinde 488 daire ve 7 bin 500 metrekare ticaret alanı bulunuyor. Toya Yapı Toya Next iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Propa Vista iletişim!

Kartal Propa Vista iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Propa Vista Rezidans Kartal projesinde 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor...

Toya Next Evleri iletişim!

270 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Toya Next Evleri Toya Yapı tarafından inşa ediliyor.Toya Next Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda Rezidans iletişim!

Toya Moda Rezidans iletişim için 0212 424 54 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık mesafede olan projede 24 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Toya Vista iletişmi bilgileri Haberi

Toya Vista iletişmi bilgileri

E-5'e ve Avcılar metrobüs durağına yürüme mesafesinde  Avcılar İDO iskelesine 5 dakika, İstanbul Atatürk Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen Toya Vista Avcılar Konutları toplamda 132 konutu bünyesinde barındırıyor. 


6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Toya Vista Avcılar Konutları rezidans olarak İstanbul Avrupa yakası Avcılar'da inşa ediliyor. Proje, Toya Grubu tarafından yükseliyor.


Toya Vista Avcılar Konutları'nda toplamda 132 konut bulunuyor. Deniz manzarasına sahip olan projede daire teslimleri 2014 yılında yapılacak.


Toya Vista Avcılar Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Konut büyüklüklerinin 99 metrekare ile 162 metrekare arasında farklılık gösterdiği Toya Vista Avcılar Konutları'nda; bir çok ödeme seçeneği bulunuyor. 


Fiyatların 333 bin TL'den başladığı projede bir çok ödeme seçeneğ ibulunuyor. Toya Vista Avcılar...