02 / 05 / 2024

Toya Vista kampanyası

Toya Vista kampanyası

Konut fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Vista'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İşte Toya Vista ödeme seçenekleri...

Toya Vista'daki okul neden yapılmadı?

Toya Yapı'nın Avcılar'da hayata geçirdiği Toya Vista projesi yaklaşık 2 yıl önce tamamlandı ve yaşam başladı. Proje planında dairelerin dışında bir de okul bulunuyordu ancak okul hala yapılmadı.

Propa Vista'da Anneler Günü 2017 kampanyası!

Lansman öncesi faizsiz konut sahibi olma avantajı anneler gününde de özel sürprizlerle devam eden Propa Vista Kartal satış ofisinde Anneler Günü’nde düzenlenecek etkinliklerde hem aileler örnek daireleri gezecek hem de konut alanlar sürpriz hediyeler ile karşılaşacak.

Toya Gayrimenkul'den GYODER kampanyasına destek!

Toya Gayrimenkul, GYODER’in başlattığı “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına, İstanbul’daki 7 seçkin projesi ile katılıyor.

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.

Toya Moda Evleri'nde taksitler teslimde başlıyor!

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası!

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası kapsamında konut teslimlerine kadar kredi taksitleri Toya Yapı tarafından karşılanıyor. Toya Moda projesi bu yıl Temmuz ayında teslim edilecek...

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Vista'dan Temmuz'da ev alana 2 yıllık aidat hediye!

Toya Yapı’nın Avcılar’ın merkezinde inşa ettiği modern mimariye sahip Toya Vista’dan Temmuz ayı süresince ev sahibi olanlar, iki yıl süresince aidat ödemeden tüm Toya Vista konforundan ve ayrıcalıklarından yararlanabilecekler.

Toya Vista kampanyası Haberi

Toya Vista kampanyası

Teslimleri hemen yapılan Toya Vista Evleri 6 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Satışları devam eden proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


Toya Vista ödeme seçenekleri haberimizin devamında bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 99 ile 162 metrekare arasında değişiyor.


Avcılar Toya Vista'da 2+1 konut fiyatları 396 bin TL, 3+1 konut fiyatları ise 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da yükseliyor.


Dinlenme alanları, açık havuz ile spor alanları ve fitness center gibi sosyal olanaklara sahip olan Toya Vista Konutları İDO iskelesine 5 dakika, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, Avcılar E-5 ve metrobüse yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Toya Vista ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşinatın, yüzde 5'lik kısmı hemen, kalanı ise Nisan 2015'te ödeniyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar...