01 / 05 / 2024

TPAO Batman ka. sondaj kulesi var

TPAO Batman ka. sondaj kulesi var

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, yıl sonuna kadar 5.4 milyon varil petrol üretmeyi hedeflediklerini söyledi. Akın, Batman'da 12 sondaj kulesi bulunduğunu belirtti...

TPAO KPSS 60 puan ile personel alıyor! 49 bin 775 TL maaş verecek! Aman başvuruları kaçırmayın!

TPAO, KPSS 60 puan ile Merkez ve Taşra Teşkilatlarında görevlendirmek amacıyla 68 personel alımı yapıyor. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

TPAO tam 450 personel alımı yapacak! Az önce duyurdu! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 450 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki TPAO başvuru şartları neler? TPAO personel alımı başvuruları ne zaman? TPAO 2023 personel alımı detayları.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Batman'da kaçak yapıların giriş çıkışları kapatılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi, şehirdeki kaçak yapıların giriş çıkışlarını kapatıyor.

Batman Belediyesi'nden 'kaçak yapı' açıklaması!

Batman Belediyesi, İmar Kanunu’nda yapılan değişiklik kapsamında kamuoyuna kaçak veya ruhsata aykırı yapılan yapıların ruhsata uygun hale getirilmediği takdirde yapıların Bakanlık tarafından yıkılacağının bilgisini paylaştı. 

Kaçak yapılar böyle teşhir ediliyor!

Batman Belediyesi, bölgede kaçak olarak inşa edilen ve yıkılması kararlaştırılan yapılardan daire ve dükkan almamaları ve sorunlarla karşılaşmamaları için afişli çalışma hazırlatıldı.  

TPAO Batman ka. sondaj kulesi var Haberi

TPAO Batman ka. sondaj kulesi var


Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, yıl sonuna kadar 5.4 milyon varil petrol üretmeyi hedeflediklerini söyledi.


Vali Yılmaz Arslan başkanlığında Valilik Konferans Salonu'nda 2014 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.


TPAO'nun çalışmaları hakkında bilgi veren TPAO Bölge Müdürü Akın, Batman'da 12 sondaj kulesi bulunduğunu, 6 kule ile ilgili çalışmalarının da sürdüğünü bildirdi.


Batman'da yılbaşından bu yana 35 bin metre sondaj yapıldığını kaydeden Akın, çalışmalarda yaklaşık 1.7 milyon varillik petrol üretiminin sağlandığını belirtti.


Akın, "Bu yılın sonuna kadar 5.4 milyon varil petrol üretmeyi hedefliyoruz. Yılın ilk çeyreğine göre hedefimizi yüzde 95 oranında gerçekleştirdik. Bu yılki yatırım bütçemiz 230 milyon liradır" dedi.


Son zamanlarda TPAO'ya ilişkin haksız eleştirilerin gündeme geldiğini aktaran Akın, "Batı Raman bölgesinde tonlarca petrolün boşa aktığı yönündeki...