25 / 07 / 2024

TPM Advanced Special Award

TPM Advanced Special Award

Arçelik, JIPM tarafından verilen TPM Advanced Special Award ödülü aldı...

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü GC4938/20 ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 1 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Azur Advanced Buharlı Ütü gelişmiş teknolojisiyle her kumaş türünü ütüleme imkanı sunuyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler? 

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte Alfa Romeo 27 Mart 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler dikkat çekiyor.

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte Alfa Romeo 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına bağlı kalarak üretilen özel seriler dikkat çekmeye devam ediyor.

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler beğeni toplamaya devam ediyor. Peki, Alfa Romeo modellerinin 2023 Ocak ayı fiyatları kaç TL? İşte Alfa Romeo 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Alfa Romeo Special Series otomobiller... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alfa Romeo'dan özel seriler... Her yolculukta; Alfa Romeo DNA’sına sadık kalarak üretilen özel seriler dikkat çekmeye devam ediyor. Peki, Alfa Romeo modellerinin Aralık ayı fiyatları kaç TL? İşte Alfa Romeo 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suwen’de yüzde 60 indirim! İç giyimde bomba kampanya

İç giyim markası Suwen seçili ürünlerde yapmış olduğu %60’a varan indirimle tüketiciyi özel fiyatlarla buluşturuyor. 2005 yılında İstanbul’da kurulan iç giyim markası ‘’My body is so special’’ sloganıyla  hizmet veriyor. Suwen’de iç giyimden ev giyimine, mayo ve plaj ürünlerinden lohusa ürünlerine k

Special Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Special Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  350 bin TL  sermaye bedeli ile Ali Mendeş Çelikbaş tarafından kuruldu.

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Business Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım M.H.A. tarafından kuruldu.

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Mustafa Yarkın tarafından kuruldu.

Advanced Appraısalturkey İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Appraısalturkey İnşaat Mühendislik Madencilik İthalat İhracat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Advanced Appraısal And Consultıng Lımıted  tarafından kuruldu. 

Golden Advanced Turizm Emlak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Advanced Turizm Emlak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Albakour ve Jabrıl Shuwayhı ortaklığında kuruldu. 

Advanced Dırectıons İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Dırectıons İnşaat Ticaret Limited Şirketi Anas Bıtar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

TPM Advanced Special Award Haberi

TPM Advanced Special Award
Arçelik'in Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, JIPM ( Japan Institute of Plant Maintenance) tarafından verilen TPM Advanced Special Award ödülü aldı. Dünya beyaz eşya sektöründe bu ödülü alan ilk firma olan Arçelik, bu ödülü almak için bağımsız denetçiler tarafından yapılan iki aşamalı denetimi başarıyla geçti....