03 / 05 / 2024

Trablustaki petrol tesisinde yangın mı çıktı

Trablustaki petrol tesisinde yangın mı çıktı

Libya'nın başkenti Trablus'ta bulunan havaalanı yakınlarındaki çatışmalarda bir petrol tesisinde yangın başladı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmekte yetersiz kaldı. Libya hükümetinin yabancı yardım talebinde bulunabileceği belirtildi

Trablus'taki petrol tesisinde yangın çıktı!

Libya'nın başkenti Trablus'ta bulunan havaalanı yakınlarındaki çatışmalarda bir petrol tesisinde yangın başladı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmekte yetersiz kaldı. Libya hükümetinin yabancı yardım talebinde bulunabileceği belirtildi

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıyapı İnşaat Gıda Enerji Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Çukur tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaymak Yapı Malzemeleri Metal Plastik Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Temmuz'da kuruldu.

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İfome İnşaat Nakliyat Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Limited Şirketi, Murat Uçar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Har Gayrimenkul Petrol ve Ticaret Limited Şirketi, Mehdin Gündoğan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Tatlıpınar Sokak'ta kuruldu.

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksel Hafriyat İnşaat Hayvancılık Petrol Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Selçuk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Esenyurt'ta kuruldu.

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnpron İnşaat Madencilik Gıda Taşımacılık Petrol Bilişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Haluk Filiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu.

Sudan'da oksijen gazı dolum tesisinde patlama meydana geldi!

Hartum Sivil Savunma Müdürlüğü' nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sudan'da oksijen gazı dolum tesisinde patlama meydana geldi. Hartum'daki patlamada 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın'da jeotermal santral açılış ve temel atma törenleri!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Köşk ilçesinde bulunan jeotermal enerji tesisinde iki yeni santralin açılışını yaptı, bir santralin ise temelini attı.Türkiye'nin 120 milyon ton petrol eşdeğeri enerji ihtiyacının olduğunu,dile getirildi.

Fitch Ratings: Petrol fiyatları yükselirse Türkiye'nin cari açığındaki iyileşme yavaşlayabilir!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, "Eğer petrol fiyatları sert bir şekilde yükselirse ve bu seviye uzun süre devam ederse, Türkiye'de son aylarda cari açıkta gördüğümüz iyileşme yavaşlayabilir" dedi

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özçalış İnşaat Tekstil Otomotiv Elektrik Hırdavat ve Petrol Ürünleri Limited Şirketi, Mehmet Çalışkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Trablustaki petrol tesisinde yangın mı çıktı Haberi

Trablustaki petrol tesisinde yangın mı çıktı


Libya'nın başkenti Trablus'ta bulunan havaalanı yakınlarındaki çatışmalarda bir petrol tesisinde yangın başladı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmekte yetersiz kaldı. Libya hükümetinin yabancı yardım talebinde bulunabileceği belirtildi. Öte yandan Libya'daki çatışmalar da dinmek bilmiyor. Ülkenin doğusundaki Bingazi kentinde ordu ile silahlı gruplar arasında önceki günden beri aralıklarla devam eden çatışmalarda ölü sayısının 34'e yükseldiği, 87 kişinin yaralandığı bildirildi. İngiltere Büyükelçiliği diplomatlarına ait konvoya silahlı saldırı düzenlendiği kaydedildi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Fransa Dışişleri Bakanlığı, Libya'daki vatandaşlarına güvenlik nedeniyle ülkeyi terk etmeleri yönünde çağrı yaptı. Sağlık Bakanlığı başkent Trablus'ta 13 Temmuz'dan bu yana çıkan çatışmalarda 97 kişinin öldüğünü, 404 kişinin yaralandığını açıkladı. Libya Sulh Meclisi sözcüsü Eyyub eş-Şar yaptığı açıklamada çatışan taraflar arasındaki çözüm müzakerelerinin devam ettiğini...