17 / 05 / 2024

Trabzon 270 milyon liralık tesis yatırım

Trabzon 270 milyon liralık tesis yatırım

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 908 milyar lira oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 21 milyar 270 milyon TL arttı ve 7 trilyon 908 milyar 192 milyon TL'ye çıktı.

Trabzon Büyükşehir, 25 milyon TL'ye arsa satıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar'da yer alan arsayı 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Tüketici kredilerinin 270 milyar 340 milyon 222 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın haftalık olarak yayınladığı bültendeki bilgilere göre, tüketici kredilerinin 270 milyar 340 milyon 222 bin lirası konut kredilerinden oluştu.

Trabzon Büyükşehir'den 60.1 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 14 gayrimenkulü 60 milyon 140 bin TL'ye satıyor...

Trabzon'da 121.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da yer alan gayrimenkulü 121 milyon 170 bin 202 TL bedelle satışa çıkardı.

Trabzon Büyükşehir'den Ortahisar'da 42 milyon TL'ye satılık 40 galerili ofis!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon ili, Ortahisar ilçesi, Sanayi Mahalesi, 3779 ada 1 parselde yer alan 40 adet galerili ofisi 42 milyon 10 bin TL'ye satıyor...

Vakıf Varlık Kiralama 270 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 106 gün vadeli, 270 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 270 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK32132 ISIN kodlu, 270 milyon TL tutarında kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı. 

Trabzon'da 22.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 22 milyon 904 bin 846 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem kredisi iptali mecliste kabul edildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin 1999 deprem sonrası Avrupa Yatırım Bankası’ndan kullandığı kredinin kalan 270 Milyon TL’lik kısmının iptali TBMM’de kabul edildi.

Trabzon 270 milyon liralık tesis yatırım Haberi

Trabzon 270 milyon liralık tesis yatırım

Bakan Eroğlu, açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da, Vali Yücel Yavuz'u makamında ziyaret etti. Vali Yavuz, Eroğlu'na kentte yapımı devam eden yatırımlara ilişkin bilgi aktardı.


Valilik B Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.


Üniversite eğitimine Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde başladığını, ayrıca bir damadının da Trabzonlu olduğunu anımsatan Eroğlu, Trabzon ile 5 ayrı gönül bağı bulunduğunu söyledi.


Eroğlu, kendisini Trabzon'un bir hizmetkarı olarak gördüğünü belirterek, kendisi ile gurur duydukları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da toplantıya katılmasının planlandığını ancak hain PKK terör örgütünün Diyarbakır'da bir ilçe başkanının hayatına kast etmesi sonucu bu ile gittiğini aktardı.


İlçe başkanı başta olmak üzere bütün şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine de sabır dileyen Eroğlu, "İnşallah bu hain...