02 / 05 / 2024

trabzon 4 yeni hükümet konağı

trabzon 4 yeni hükümet konağı

TRABZON Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 4 yeni Hükümet Konağı'nın yapımı için kolları sıvadı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ortahisar Hükümet Konağı'nı yeni yıla kadar tamamlayıp ihaleye çıkarmayı planladıklarını söyledi.

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

TOKİ'den Şubat ayının son müjdesi! 4 yeni kampanyanın tarihleri tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şubat ayının son müjdesi geldi. TOKİ, 4 şehirde toplam 906 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ tarafından tek tek açıklanan o tarihler...

Hiç evi olmayanlar bekliyordu, TOKİ 4 yeni kampanya duyurdu! Bu illere 1.232 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 4 şehirde toplamda 1.232 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerin ihaleleri Mart ayı içerisinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

TOKİ'den iki şehre 4 yeni proje geliyor! 1.561 yeni konut için tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, iki şehirde tam 4 yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin iki şehirdeki projelerinde 1.561 adet konut yer alacak. İşte TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili detaylar..

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesinde teslimler başladı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler...

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

trabzon 4 yeni hükümet konağı Haberi

trabzon 4 yeni hükümet konağı

TRABZON Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Trabzon'da 4 yeni Hükümet Konağı'nın yapımı için kolları sıvadı. Trabzon'da yeni kurulan Ortahisar İlçe Kaymakamlık binasının da içinde olacağı Hükümet Konağı'nın Pazarkapı'da TOKİ'den devralınan 25 dönümlük alana kurulacağı öğrenildi. Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Ortahisar Hükümet Konağı'nı yeni yıla kadar tamamlayıp ihaleye çıkarmayı planladıklarını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, proje için Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu'nun katılımıyla projeyle ilgili detaylı bir toplantı yaptıklarını söyledi. Çiftçi, "'Trabzon Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının yatırım programında yer alan ve Müdürlüğümüzce proje ve denetim işleri yürütülen 4 yeni Hükümet Konağı yapıyoruz. Bunlardan Çaykara İlçesi Hükümet Konağının inşaatı devam etmekte olup, Ortahisar, Of ve Dernekpazarı...