08 / 05 / 2024

Trabzon 9 çukurlu golf sahası mı yapılıyor

Trabzon 9 çukurlu golf sahası mı yapılıyor

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Trabzon'da 22.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 22 milyon 904 bin 846 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Çaykara 84 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi ne durumda? 

Trabzon'da Çömlekçi Kentsel Dönüşümü için TOKİ ile anlaşma yapılmıştı ve proje 138 hektardan 9.07 hektara düşürülmüştü. Çömlekçi-İskenderpaşa Mahallelerini Koruma Yaptırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli, " İş yapılmadan yapılan açıklamalara artık karnımız tok." dedi...

TOKİ'den Trabzon Tonya'ya 94 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Trabzon Ortahisar'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Çağlayan Mahallesi Yanlıca Mevkii'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon'a 9,8 milyar liralık 701 proje!

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, 23 yatırımcı kuruluş tarafından toplam 9,8 milyar lira bütçeli 701 proje için çalışmalara devam edildiğini açıkladı.

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki dükkanlar kiraya veriliyor!

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Trabzon 9 çukurlu golf sahası mı yapılıyor Haberi

Trabzon 9 çukurlu golf sahası mı yapılıyor

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi. Türkiye'nin 2026'daki Ryder Cup'a aday olduğunu aktaran Ağaoğlu, "Tek eksiğimiz saha. 2026 için neler yapılması gerektiğini biliyoruz" ifadesini...