06 / 05 / 2024

Trabzon Aklife Boztepe fiyat listesi

Trabzon Aklife Boztepe fiyat listesi

Aklife Boztepe 3. Etap 'ın tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 160 bin liradan başlıyor. Aklife Boztepe 3. Etap görselleri haberimizin içinde yer alıyor...

Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi onay aşamasına geldi!

Ortahisar Belediyesinin, Trabzon'un en çok gezilen yerlerinden Boztepe için hayata geçirdiği "Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terasları Projesi"nin onay aşamasında olduğu belirtildi. 

Trabzon Ortahisar'daki 5 katlı ev yıkıldı!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi Gözaçan Cami mevkiinde Kanuni Bulvarı inşaatı için bölgede yapılan yıkımlarda yıkılması planlanan 5 katlı evin yıkımı işlemi tamamlandı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı Boztepe güzergahında afet riski!

Trabzon Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, yer aldığını iddia etti...

Trabzon'daki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlardan tepki! 

Trabzon Boztepe'deki Kanuni Bulvarı projesine vatandaşlar tepki gösterdi. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon'daki 11 dönümlük arazi halkın kullanımına açılacak!

Trabzon'un Ortahisar ilçesinin Boztepe Mahallesi’nde bulunan TSK’ya tahsisli 11 dönüm alana sahip arazi halkın kullanımına açılacak.

Trabzon Boztepe'deki otel imara uygundur!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Boztepe Mahallesi’nde inşası devam eden otel yatırımını değerlendirdi.

Ordu Boztepe Kur’an Kursu binası tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 25 yıllığına Trabzon İl Müftülüğüne tahsis edilen Boztepe Kur’an Kursu'nu inceledi.

Aklife Yalıncak Evleri satılık!

Aklife Yalıncak Evleri Trabzon projesinde daire teslimleri 1,5 yıl içerisinde yapılacak. Aklife Yalıncak Evleri'nde tüm daireler 4+1 olarak tasarlandı...

Aklife Yalıncak daire fiyatları!

Aklife Yalıncak daire fiyatları 380 bin liradan başlıyor. Tamamı 4+1 dairelerden meydana gelen Aklife Yalıncak Trabzon projesinde teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor...

Trabzon Boztepe'ye yapılacak teleferik için yeni proje belirlendi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Trabzon Boztepe teleferik imar planı askıda!

Trabzon Ortahisar İlçesi, Boztepe Mahallesi, 3. Derece Doğal Sit Alanı, Teleferik Tesisi (Üst İstasyon) ve güzergahının bir kısmı ile Kanuni Bulvarı I. Etabına ilişkin imar planı askıda...

Trabzon Aklife Boztepe fiyat listesi Haberi

Trabzon Aklife Boztepe fiyat listesi


Aklife Boztepe projesi Ak İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


21 ay sonra sahiplerine teslim edilecek olan Aklife Boztepe'de 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.


Trabzon Aklife Boztepe fiyat listesi:

Aklife Boztepe fiyatları 160 bin liradan başlayarak 230 bin liraya kadar yükseliyor.


Aklife Boztepe Evleri 'nde; çocuk parkı, hidrofor ve su deposu, kamelyalar, yeşil alanlar, merkezi uydu sistemi ve  çok amaçlı spor sahası bulunuyor.


Aklife Boztepe 3. Etap görselleri:






Aklife Boztepe iletişim:

Web: http://www.akinsaat.org/

Telefon: 0462 326 40...