04 / 05 / 2024

trabzon Akyaşam Residence fiyat

trabzon Akyaşam Residence fiyat

Ak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte, Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

AKİŞ GYO'dan yıllık maaliyet raporu!

AKİŞ GYO'nun Akyaşam A.Ş. ile hazırladığı raporda Akyaşam A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunuldu ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlen

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Akiş GYO'dan gayrimenkul inovasyonları çağrısı!

Akiş GYO start-up ve scale-up nitelikli girişimlere olan yatırımlarını Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. (Akyaşam) aracılığı ile gerçekleştirecek. Bu kapsamda "Covid-19 Sonrası Yeni Normal'de Perakende ve Gayrimenkul İnovasyonları Çağrısı" programı hayata geçirildi...

Trabzon Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Altındere Vadisi’nde hayata geçirilecek olan Altındere Yeni Yaşam Projesi’nin ihalesi tamamlandı.

Mersin Athena Residence’ta yaşam başlıyor!

Mersin’in en değerli yazlık bölgesi Erdemli’de, hayata geçirilen Athena Residence’ta yaşam başlıyor.

Akiş ile Akyaşam Yönetim Hizmetleri arasındaki sözleşmeye yeni düzenleme!

Akyaşam Yönetim Hizmetleri ile Akiş GYO arasında sözleşme düzenlenmesine ve söz konusu sözleşmenin koşullarının Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından onaylanmasına karar verildi....

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin imar planını onayladı.

trabzon Akyaşam Residence fiyat Haberi

trabzon Akyaşam Residence fiyat

Ak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Akyaşam Residence Boztepe projesinde yer alan daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Akyaşam Residence Boztepe projesinde toplam 360 adet daire bulunuyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Akyaşam Residence Boztepe fiyat listesi!

Trabzon Boztepe'de inşa edilen Akyaşam Residence  Boztepe fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor ve 320 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Akyaşam Residence Boztepe satış ofisi

Boztepe Mah. Akkent Sitesi Boztepe / TRABZON


Akyaşam Residence Boztepe iletişim

Telefon: 0462 326 40 10 

Web adresi: http://www.akinsaat.org/

Öznur...