07 / 05 / 2024

trabzon akyazı mahallesi

trabzon akyazı mahallesi

Trabzon'da, bir binanın çöken istinat duvarından kopan kayaların bu sırada Karadeniz Sahil Yolu'ndan geçen minibüse çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Ordu Akyazı sahilindeki imar revizyonu mahkemece iptal edildi!

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Akyazı Mahallesi’nde sahil şeridine otel yapılması amacıyla gerçekleştirilen imar revizyonu için ‘kamu yararı yok’ kararını verdi. Karar, Ordululara umut  oldu...

Trabzon'un Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor!

Trabzon'un Araklı ilçesinde, 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinden en çok etkilenen Çamlıktepe Mahallesi tahliye ediliyor.

Trabzon'daki bu apartman için muhtarlık seçimi yapıldı!

Trabzon Zafer mahallesi, kentsel dönüşüm sebebiyle mahalle olmaktan çıkarıldı ve Cumhuriyet mahallesine bağlandı, seçimlerde de buna göre oy kullanıldı. Fakat, seçime itiraz edildi ve Yüksek Seçim Kurulu, apartmanda oturanlar için yeni seçim yaptırdı,

Trabzon Sürmene'deki Soğuksu Mahallesi kayıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi kayıyor. Bölgedeki 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Binası'nın yüzde 46'sı bitti!

Ordu'nun Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesi'nde inşa edilen İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Bina inşaatının yüzde 46.7'si tamamlandı.

Trabzon Pelitli Mahallesi'nde kira bedelleri ödenecek!

Trabzon Ortahisar Pelitli mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan konutların hak sahiplerini 8 aydır kira ödenmediği iddia edildi. Hak sahiplerinin iki yıllık kiralarının peşin olarak ödendiği açıklandı.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona doğru!

Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip olan ve yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda çimlendirme çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

trabzon akyazı mahallesi Haberi

trabzon akyazı mahallesi

Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon'un Akyazı ve Yıldızlı mahalleri arasında kalan kısmındaki bir yamaçta yer alan binanın yan bölümündeki istinat duvarı gece saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeple çöktü. Çökme sonucu duvardaki kayalar ve arka kısmındaki hafriyat yamaçtan yuvarlanarak Karadeniz Sahil Yolu'nun Akçaabat ilçesi-Trabzon kent merkezi yönüne düştü. 


Karayolunun bu şeridinin tamamen, diğer şeridinin de kısmen kayalarla kapandığı olay sırasında yoldan geçen bir minibüse taşlar isabet etti. Minibüste bulunan ve hafif yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.


İstinat duvarı çöken bina ise söz konusu alanda başka çökme ya da kaya düşmesi riski olması sebebiyle tahliye edildi. Gece boyunca bölgede ufak çaplı toprak kaymaları devam ederken, tehlikenin sürmesi nedeniyle yol sabah saatlerinden itibaren ulaşıma kapatılarak ulaşım Akyazı Stadı inşaat sahasından verilmeye başlandı. Yolda bu nedenle kilometrelerce...