19 / 05 / 2024

trabzon alabaraka bankası yeni şubesi nerede

trabzon alabaraka bankası yeni şubesi nerede

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Türkiye'nin ekonomik olarak dünyada yaşanan krize rağmen güzel bir dönem geçirdiğini, birlik ve beraberlik ile bu güzel günlerin daha da iyiye gideceğini belirtti...

İller Bankası 3 ilde 4 gayrimenkulü satışa çıkardı!

İller Bankası A.Ş Çevre ve Şehirclik Bakanlığı'nın ilgili kuruluşu olan İLBANK;  İstanbul İli Tuzla İlçesi, Elazığı İli Merkez İlçesi ve Trabzon İli Beşikdüzü İlçesi'ndeki 4 gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Süleyman Soylu’dan Trabzon Yomra'ya yatırım müjdesi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Trabzon’un Yomra ilçesine yatırım müjdesi. Bakan Soylu’nun talimatlarıyla birlikte Yomra’da 112 Acil Toplanma Alanı ve Veri Bankasının bir arada bulunacağı çağrı merkezleri yapılacak.

Trabzon Tonya TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Trabzon Tonya'da 365,63 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Tonya TOKİ kura çekimi ne zaman?

Trabzon Vakfıkebir TOKİ kura başvuru ücreti!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta 358 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Vakfıkebir TOKİ kura başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Trabzon Tonya kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Tonya'da başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 180 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Tonya kura çekilişi ne zaman?

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık!

Trabzon Çaykara TOKİ Emekli Evleri satılık konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 13 bin 186 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru günü!

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekliye özel satışa sunulan projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Peki Trabzon Zağnos TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Trabzon Zağnos daire fiyatları ne kadar?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 17 bin 956 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos daire fiyatları ne kadar?

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 38 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Zağnos'ta 38 adet konut satıyor. Başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak olan projede satış işlemlerini Türkiye Halk Bankası A.Ş yürütüyor.

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi!

Trabzon Zağnos TOKİ başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 45 adet konutun açık satışa çıkarıldığı projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede aylık taksitler 948 TL'den başlıyor.

Trabzon Kent Müzesi yıl sonunda tamamlanıyor!

Trabzon’un tanıtımına önemli katkı sağlayacak kent müzesinin yapımı yüzde 70 oranında tamamlandı. Eski Merkez Bankası binasının Kent Müzesi’ne dönüştürülmesi çalışmasının bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

trabzon alabaraka bankası yeni şubesi nerede Haberi

trabzon alabaraka bankası yeni şubesi nerede


Albaraka Türk Katılım Bankası'nın Trabzon'daki ikinci şubesi, Değirmendere Mahallesi'nde törenle açıldı.


Vali Öz, törende yaptığı konuşmada, daha çok çalışıp daha çok üretilmesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye ekonomik olarak dünyada yaşanan krize rağmen güzel bir dönem geçiriyor. Birlik ve beraberlik ile bu güzel günler daha da iyiye gidecektir. Şikayet etmekten ziyade daha çok gayret edip daha çok üretim yapmalıyız. Böylelikle ülkemize daha çok sahip çıkarak, Türkiye'nin uluslararası arenada güçlü olmasını sağlayabiliriz" dedi.


Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Albaraka Türk Katılım Bankası'nın bankacılık anlayışına yeni bir pencereden hizmet sunduğunu belirtti.


Gümrükçüoğlu, Türkiye'nin önemli bir dönemden geçtiğini, bu dönemde tüm vatandaşların birlik ve beraberlik içinde çalışarak, hizmet üreterek, Türkiye'nin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.


Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Fahrettin Yahşi...