17 / 05 / 2024

trabzon arsin projeleri

trabzon arsin projeleri

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ’39. Turizm Haftası’ etkinlikleri Arsin ilçesindeki kutlama programıyla başlayacak.Şen, yarın saat 14.00’da Arsin Sahil Parkı’nda turizm sezonu için açılış töreni ve kokteyl düzenleyeceklerini ifade etti.

Fındık bahçesi almak isteyenlere müjde! Trabzon’da fındık bahçesi satılacak!

Trabzon ili Arsin ilçesinde fındık bahçesi satılacak. Açık artırma usulüyle satılacak arsa için geçici teminat ve muhammen bedelleri belli oldu.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon Arsin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Arsin projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Arsin 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Arsin projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Arsin 221 konut ihalesi 21 Ekim'de!

TOKİ, Trabzon Arsin'de 221 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

trabzon arsin projeleri Haberi

trabzon arsin projeleri

Trabzon’da turizm sezonu bu yıl, Santa Harabeleri ile Türkiye’nin dikkatini çeken bölgenin en büyük Sahil Parkı’na sahip Arsin ilçesinde start alacak. Konuyla ilgili bilgi veren Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon’da turizm sezonu açılışının yarın Arsin’de gerçekleştirilecek etkinlikler ile başlayacağını belirterek “Trabzon turizmde sadece Türkiye’nin değil dünyanın çekim merkezi şehirleri arasında yer almaktadır. Artan turizm hareketinden en çok nasiplenen şehir olarak Arsin ilçemizin de bu hareketten nasibini alması için azami gayret sarfediyoruz” dedi.

Şen, yarın saat 14.00’da Arsin Sahil Parkı’nda turizm sezonu için açılış töreni ve kokteyl düzenleyeceklerini ifade ederek “Cumartesi günü de Santa Harabeleri’ne halkımızın ve Trabzon bürokrasisinin katılımıyla bir gezi düzenleyeceğiz. Gerek yarın saat 14.00’da gerçekleştirilecek olan Turizm Haftası kutlama etkinliklerine, gerekse de Cumartesi günü Santa Harabeleri’ne...