19 / 05 / 2024

Trabzon Bahçecik Konutlarının sözleşmesi imzalandı mı

Trabzon Bahçecik Konutlarının sözleşmesi imzalandı mı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir geçen hafta içinde Ankara’ya giderek TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ile sözleşme imzaladı ve listeyi alarak Trabzon’a döndü.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Trabzon Bahçecik'e yeni otopark!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Bahçecik ilçesine yeni bir otopark kazandırıyor.

Gümüşhane Bahçecik Barajı'nın ihalesi yapılıyor!

Gümüşhane’yi dünya standartlarında içme suyu kalitesine kavuşturacak olan projeye start veriliyor. Projenin ilk etabı olan Bahçecik Barajı ve iletim tünelinin ihalesi yapılıyor.

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru dönemi bugün başladı!

Toplamda 73 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Trabzon projesinde daire fiyatları 107 bin 106 TL'den başlıyor. TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru dönemi bugün başladı.

Bahçekent Emlak Konutları'nın geçici tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Bahçekent Emlak Konutları'nın kısmi geçici tutanağının onaylandığını açıkladı.

Bahçekent Emlak Konutları'nın kısmi geçici tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Bahçekent Emlak Konutları'nın kısmi geçici tutanağının onaylandığını açıkladı.

Asmalı Evler 1. etap konutları ön talep sürecinde yüzde 90 sattı!

Dekar Yapı, Bahçeşehir'deki Asmalı Evler markasını Beylikdüzü'ne taşıdı. Şirket, ön talep sürecinde 1. etaptaki konutların % 90'ını sattı

TOKİ Trabzon Çömlekçi Konutları'nın 2. etabı başladı!

Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm protokolü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan tarafından imzalandı.

Esenler Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temeli atıldı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Cevizli Bahçe Kentsel Dönüşüm Konutları'nın temel atma törenine katıldı. İdris Güllüce törende konuşma yaptı.

Trabzon Bahçecik Konutlarının sözleşmesi imzalandı mı Haberi

Trabzon Bahçecik Konutlarının sözleşmesi imzalandı mı

TOKİ tarafından Trabzon Bahçecik’te tamamlanan 60 dairelik basın konutları ile ilgili sözleşme imzalandı.


Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzon Belediyesi ve TOKİ arasında 4 yıl önce başlayan ve üzerine tapulu evi bulunmayan Gazetecileri konut edindirme çalışması tamamlandı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir geçen hafta içinde Ankara’ya giderek TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ile sözleşme imzaladı ve listeyi alarak Trabzon’a döndü.


Çoğu Gazeteciler Cemiyeti Üyesi 60 basın mensubunun katıldığı kampanya da fiyatlar ise 180 bin TL ile 291 bin TL arasında değişti. TOKİ Başkanı Trabzonlu hemşerimiz M. Ergün Turan ise 60 konutu jest yaparak 61’e çıkardı. Bir konut ise Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile Basın konutları takip komisyonunun ortak olarak belirleyeceği isme diğer 60 gazetecinin yapacağı ödeme şartlarında verilmesi...