06 / 05 / 2024

Trabzon Bahçecik Konutları için sözleşme imzalandı!

Trabzon Bahçecik Konutları için sözleşme imzalandı!

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir geçen hafta içinde Ankara’ya giderek TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ile sözleşme imzaladı ve listeyi alarak Trabzon’a döndü.



TOKİ tarafından Trabzon Bahçecik’te tamamlanan 60 dairelik basın konutları ile ilgili sözleşme imzalandı.


Trabzon Gazeteciler Cemiyeti, Trabzon Belediyesi ve  TOKİ  arasında 4 yıl önce başlayan ve üzerine tapulu evi bulunmayan Gazetecileri konut edindirme çalışması tamamlandı. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut Özdemir geçen hafta içinde Ankara’ya giderek TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut, Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ile sözleşme imzaladı ve listeyi alarak Trabzon’a döndü.


Çoğu Gazeteciler Cemiyeti Üyesi 60 basın mensubunun katıldığı kampanya da fiyatlar ise 180 bin TL ile 291 bin TL arasında değişti. TOKİ Başkanı Trabzonlu hemşerimiz M. Ergün Turan ise 60 konutu jest yaparak 61’e çıkardı. Bir konut ise Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ile Basın konutları takip komisyonunun ortak olarak belirleyeceği isme diğer 60 gazetecinin yapacağı ödeme şartlarında verilmesi yönünde ön görüşme yapıldı.


Trabzonlu Basın mensupları, TOKİ Yöneticileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak ve gece gündüz bu işi kovalayan komisyon üyelerine teşekkür ettiler.


Bu arada Cemiyet Başkanı Turgut Özdemir, Başkan Vekili Yusuf Turgut, Basın konutları Komisyonu Başkanı Ali Öztürk ve Başkan vekili Zihni Ağırman TGC’de bir araya gelerek kura çekimin hafta sonunda noter huzurunda yapılması konusunda mutabakata vardılar.



Medya Trabzon


Geri Dön