15 / 05 / 2024

Trabzon Belediyesi asfaltlama çalışmaları

Trabzon Belediyesi asfaltlama çalışmaları

Trabzon Belediyesi, Yıldızlı'da belediyenin yaptığı alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan 800 metrelik yolda havaların ısınması ve sıcaklığın 16 dereceye çıkmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışması yaptı.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Gülcemal açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçirilen Gülcemal projesiyle ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İzmir Yeşildere Yolu açılıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı Yeşildere yolunu da Perşembe gününden itibaren tamamen trafiğe açacak

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Trabzon Akçaabat Belediyesi'nden AFAD için arazi bağışı!

Trabzon Akçaabat Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi yapılması için 9 dönüm araziyi hazineye devretti. Akçaabat belediye Başkanı Şefik Türkmen, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Malatya Büyükşehir'den 923 kilometre asfalt!

Büyüyen ve gelişen Malatya’nın daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için her alanda çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama alanında başarılı çalışmalar yaptı.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon Ortahisar asfalta kavuşuyor!

Hava şartlarının uygun olmasını fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yılın son günlerinde de asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün Ortahisar ilçesinin Aydınlıkevler ve Yalıncak mahallelerinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Trabzon Vakfıkebir'in yolları asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir ilçesinin Sinanlı ve Ballı mahallelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu iki mahallede yollara yaklaşık bin ton asfalt serilirken 2 kilometre yol asfalt ile kaplandı.

Trabzon Belediyesi asfaltlama çalışmaları Haberi

Trabzon Belediyesi asfaltlama çalışmaları


Kent genelinde yaptığı asfaltlama çalışmalarıyla 2013 yılında 192 bin ton asfalt üretimi ile rekor kıran Trabzon Belediyesi, Yıldızlı Belediyesine de yardım elini uzattı. İlçe ve Belde belediyelerine verdiği desteklerle halkın takdirini kazanan Trabzon Belediyesi, Yıldızlı'da belediyenin yaptığı alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan 800 metrelik yolda havaların ısınması ve sıcaklığın 16 dereceye çıkmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışması yaptı. 


Eski devlet yolu Yıldızlı TOKİ Konutları güzergâhında halkın yoğun olarak kullandığı yolun bir an önce hizmete açılması için Yıldızlı Belediyesi ile ortaklaşa çalışma sürdüren Trabzon Belediyesi halkın mağduriyetini de giderdi. Yapılan çalışmadan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yıldızlı Belediye Başkam Yahya Tarakçı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür...