02 / 05 / 2024

Trabzon Belediyesi 800 metrelik yolda asfaltlama çalışması yaptı!

Trabzon Belediyesi 800 metrelik yolda asfaltlama çalışması yaptı!

Trabzon Belediyesi, Yıldızlı'da belediyenin yaptığı alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan 800 metrelik yolda havaların ısınması ve sıcaklığın 16 dereceye çıkmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışması yaptı.




Kent genelinde yaptığı asfaltlama çalışmalarıyla 2013 yılında 192 bin ton asfalt üretimi ile rekor kıran Trabzon Belediyesi, Yıldızlı Belediyesine de yardım elini uzattı. İlçe ve Belde belediyelerine verdiği desteklerle halkın takdirini kazanan Trabzon Belediyesi, Yıldızlı'da belediyenin yaptığı alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulan 800 metrelik yolda havaların ısınması ve sıcaklığın 16 dereceye çıkmasını fırsat bilerek asfaltlama çalışması yaptı. 


Eski devlet yolu Yıldızlı  TOKİ  Konutları güzergâhında halkın yoğun olarak kullandığı yolun bir an önce hizmete açılması için Yıldızlı Belediyesi ile ortaklaşa çalışma sürdüren Trabzon Belediyesi halkın mağduriyetini de giderdi. Yapılan çalışmadan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Yıldızlı Belediye Başkam Yahya Tarakçı, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti. 


Günboyu


Geri Dön