07 / 05 / 2024

Trabzon Belediyesinin inşa ettiği parklar

Trabzon Belediyesinin inşa ettiği parklar

Trabzon Belediyesi, şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor. 2009 yılından itibaren yapılan semt ve çocuk parkı sayısı 22 'yi buldu...

TOKİ, Trabzon'da ilk kazmayı vurdu! Afetzedeler için 99 konut inşa edecek!

Trabzon'da 2000 yılından itibaren meydan gelen çeşitli afetlerde evleri yıkılan veya oturulamaz raporu verilen afetzedeler için konut inşa edilecek.

Trabzon'da 26 afet konutu inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta 26 yeni adet konutu inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Mart 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Trabzon'da 327 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 327 konutluk yeni proje inşa edecek.

Trabzon Araklı'da afetzedeler için 278 konut inşa ediliyor!

Trabzon Araklı'da sel felaketi nedeniyle evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutları Ekim ayında hak sahiplerine teslim edilecek. 

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Ümraniye Belediyesi, İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nin binasını mı inşa etti?

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi'de (İBB) 43 milyon TL harcayarak kütüphane ve idare binalarını yaptırmıştı. Şimdi de Ümraniye Belediyesinin üniversitenin yeni yerleşkesindeki ana kampüs binasını inşa ettiği iddia ediliyor...

Trabzon'da izinsiz inşa edilen 160 yapı yıkıldı!

Trabzon'un 13 ilçesinde bu yılın 11 aylık döneminde izinsiz olarak inşa edilen 160 yapı yıkıldı.

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Trabzon'a Taşkın Müzesi kurulacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, taşkın olaylarına dikkati çekmek ve halkı bilinçlendirmek için dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Taşkın Müzesi'ni Trabzon'da inşa edeceklerini söyledi.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Trabzon Belediyesinin inşa ettiği parklar Haberi

Trabzon Belediyesinin inşa ettiği parklar


Trabzon Belediyesi, şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor TrabzonBelediyesi, şehir genelinde yaptığı parkla ve çocuk oyun alanları ile vatandaşlara rahat ve ferah ortamlarda dinlenme imkânı sunuyor.


2009 yılından bugüne kadar 22 adet park ve dinlenme alanı yaparak kente kazandıran Belediye, imar planında park ve yeşil alan olarak ayrılan yerlerde park yapımını sürdürüyor. Üniversite Mahallesi'nde 5 bin 600 metrekare alanda yapımı devam eden spor temalı parkın yanında yine aynı mahallede Barışçı Sokak'ta yeni parkın yapımı hızla devam ediyor. Spor Temalı Park'ın içerisinde çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, kapalı otopark, kapalı spor salonu, kapalı spor salonunun içerisinde iki adet jimnastik salonu ve bir adet squash solunu piknik alanı ve...