04 / 05 / 2024

Trabzon Bilim Sanat Merkezi nereye yapılacak

Trabzon Bilim Sanat Merkezi nereye yapılacak

Ortahisar Belediye Meclisi son oturumunu gerçekleştirdi. Son oturumda Belediye Meclisi hararetli tartışmalar yaşadı. Bilim Sanat Merkezi ve Engelliler Okulu tartışma konusu oldu.

Trabzon Planetaryum ve Bilim Merkezi 2022'nin ilk yarısında tamamlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Cazibe Merkezleri Destekleme Programı kapsamında finansman sağladığı "Planetaryum ve Bilim Merkezi" projesi, 2022'nin ilk yarısında tamamlanacak.

Trabzon’a planetaryum ve bilim merkezi yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 12 milyon yatırımla planetaryum ve bilim merkezi yapımı için çalışmalara başladı. 

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Trabzon'a bilim merkezi inşa edilecek!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kente şimdi de yeni bir bilim merkezi inşa ediyor.

Antalya'ya engelli yakınları için mola evleri geliyor!

Antalya'da 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Özel Çocuklar Bilim Sanat ve Spor Festivali etkinliği başladı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Türel, engelli yakını olan aileler için Mola Evleri yapılacağını söyledi.

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatı sürüyor!

Bakan Avcı, Türk Dünyası Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında incelemede bulundu, şehit ailesini ziyaret etti.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Süleyman Soylu Trabzon projelerini değerlendirdi!

TTSO heyeti, Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Trabzon projeleri masaya yatırıldı...

Malatya'da medeniyet ve sanat merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bu medeniyetin kodlarını çözmek içinde her türlü imkanı, her türlü bilim ve okumayı değerlendiriyoruz” dedi.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Şahinbey Bilim Sanat Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyemiz tarafından üstün zekâlı öğrencilerin eğitim alması için yaptırılan ve Gaziantep’te ilk olma özelliği taşıyan Bilim Sanat Merkezi’nin yapımında son aşamaya gelindi.

Trabzon Bilim Sanat Merkezi nereye yapılacak Haberi

Trabzon Bilim Sanat Merkezi nereye yapılacak

Ortahisar Belediye Meclisi son oturumunu gerçekleştirdi. Son oturumda Belediye Meclisi hararetli tartışmalar yaşadı. Bilim Sanat Merkezi ve Engelliler Okulu tartışma konusu oldu. Meclisin ilk gündeminde Ortahisar ilçesi Esentepe Mahallesi Maşatlık mevkiinde yapımı düşünülen Bilim Sanat Merkezi ve Engelliler Okulu vardı. 1 ay öncesinde gündeme gelen madde tekrardan Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yazı ile gündeme alındı, iş adamı Hüseyin Başaran tarafından yapılacak okulun, alan kazanmak için yön değişikliği yapılması nedeniyle bölgede kayalık alana denk gelmesi sonucu zaman kaybı yaşanacağını kaydeden Milli Eğitim, belediyeye müracaat etti. Konuyla ilgili imar Komisyonu binanın zaman kaybı yaşanmaması adına binanın yönünün daha uygun bir şekilde çevrilmesi yönünde karar bildirdi. 




Türk...