03 / 05 / 2024

trabzon bina ihaleleri

trabzon bina ihaleleri

Trabzon Ortahisar'da bulunan binalar, Trabzon 2. Sulh Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 2 Aralık 2015 günü saat 15:00-15:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Trabzon'da 446 riskli bina bulunuyor!

Sel ve heyelan tehdidi ile karşı karşıya olan Trabzon'da riskli 446 bina bulunuyor. Bölge sakinleri riskli binalardan güvenli yapılara geçeceği günü bekliyor.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Trabzon'un yaylalarında 8 kaçak bina yıkıldı!

Trabzon Valiliği, Akçaabat ilçesinde bulunan yaylalardaki kaçak olarak inşa edilen 8 binanın yıkıldığını açıkladı.

Trabzon Araklı'daki kaçak bina yıkıldı!

Trabzon'un Araklı sahilinde kıyı kanununa aykırı olarak inşa edilen betonarme bina şikayet edilince Bakanlık yıkım kararı verdi.

Trabzon Araklı'da 13 bina tahliye edildi!

Trabzon'da, 2 kişinin kaybolduğu sel felaketinin yaşandığı Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesi'nde 11 binanın yıkıldı. Mahallede ağır hasar alan 13 binanın tahliyesine karar verildi.

TOKİ'den Trabzon'a 2 millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Trabzon'un Akçaabat ve merkez Ortahisar ilçelerinde hayata geçirilecek olan millet bahçelerinin ihaleleri yapıldı.

Trabzon’da 4 katlı riskli bina boşaltıldı!

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan 4 katlı bina çatlaklar nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi.

Trabzon'da bina kepçenin üzerine yıkıldı!

Trabzon'nun Çaykara ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yıkımı gerçekleştirilen bir bina kepçenin üzerine yıkıldı.

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

Trabzon Çömlekçi 2. Etap'ta 16 bina yıkıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap'ta 16 bina yıkıldı.

trabzon bina ihaleleri Haberi

trabzon bina ihaleleri

Trabzon İli Ortahisar İlçesi Üniversite Mahallesi'nde bulunan binalar Trabzon 2. Sulh Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından 4 milyon 828 bin 358 TL'ye satışa çıkıyor.



1 Nolu taşınmazın özellikleri: Özellikleri: Tapu kaydında Trabzon İli Ortahisar ilçesi Üniversite Mahallesi Çeşme altı mevkii 945 parselde kayıtlı 5.025,00 m2 yüzölçümlü Otlak vasıflı % 25-30 eğimli taşınmaz Belediye hudutları dahilinde her türlü belediye hizmetinden faydalanmaktadır.Taşınmazın Karadeniz Teknik Üniversitesine, Farabi Hastanesine .havaalanına yakın olması değerini olumlu yönde etkilemektedir. Taşınmazın üzerinde yapılar bulunmaktadır A Nolu Bina :.Taşınmazın güney batısında konumlanmış olan bina Rüzgar Sokak No:23 adresindedir. Bina zemine kademeli olarak inşa edilmiş bodrum, zemin ve 3 (üç) normal kat olmak üzere toplam 5 (beş )katlıdır. Binanın zemine oturan alanı 100,10 m2 pafta üzerinden yapılan ölçümlerden tespit edilmiştir. Bodrum...