09 / 05 / 2024

Trabzon Boztepeye teleferik

Trabzon Boztepeye teleferik

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Sümela Manastırı teleferik ihalesi 19 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı Teleferik Projesi'nde yapım ihalesinin Şubat ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Sümela Manastırı teleferik projesi ihaleye hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı'na yapılacak teleferiğe ilişkin açıklamada bulundu. Gümrükçüoğlu, "Türkiye'nin en önemli teleferik hattını ihaleye çıkarmaya hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Karadeniz'in en uzun teleferik hattı tamamlandı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kurulan Karadeniz'in 3 bin 600 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesi tamamlandı. 

Sümela Manastırı teleferik projesi ihaleye hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı teleferik projesi için ihaleye çıkmaya hazır olduklarını söyledi..

Karadeniz'in en uzun mesafeli teleferik projesi Nisan'da açılıyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Karadeniz'in 3 bin 100 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor. Deneme seferleri yapılan projenin Nisan'da hizmete girmesi planlanıyor.

Trabzon’a 5 ayrı teleferik hattı‎!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehir genelinde üzerinde çalışılan beş ayrı teleferik projesi hakkında açıklamalar yaptı.

Karadeniz’in en uzun teleferik projesi Ekim'de açılacak!

Ordu ve Samsun’daki teleferik projelerinden daha uzunu Trabzon'a inşa ediliyor. Karadeniz’in en uzun mesafeli teleferik projesinin Ekim ayında hizmete açılması planlanıyor.

Trabzon Uzungöl'deki teleferik projesi onaylandı!

Trabzon Uzungöl'de, Haroskomları mevkisi ile Sarıkaya Yaylası arasındaki 3 bin 540 metrelik hatta kurulması planlanan teleferik için hazırlanan proje onaylandı.

Uzungöl Teleferik Projesi imar planı askıda!

Trabzon Uzungöl Teleferik Projesi'ne ilişkin hazırlanan imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Trabzon Boztepeye teleferik Haberi

Trabzon Boztepeye teleferik

Gümrükçüoğlu, Boztepe’ye yapılacak teleferiğin genel olarak kamuoyu tarafından kabullenilmediğini belirterek, “Bu mesafede teleferiği yapmaktansa yine teleferiği sahil alanlarından Zağnos vadisi boyunca Çamoba’ya ulaştırmayı planlıyoruz. Tabakhane Vadisi boyunca yine o bölgeye ulaştırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu  

TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu teleferik konusunda daha önce benimsenmeyen Boztepe’ye yapılacak proje yerine sahilden Zağnos Vadisi boyunca Çamoba’ya doğru uzanan proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Gümrükçüoğlu, daha önceki dönemde Meydan Parkı’ndan Boztepe’ye yapılacak olan teleferik projesinin hazır olduğunu hatırlatarak, “Ama bütün kurum ve kuruluşların görüşleri ile yapılacak olan teleferiğin kamuoyu tarafından benimsenmediği sonucuna ulaştık. Boztepe’ye yapılacak teleferik genel olarak kamuoyu tarafından kabullenilmedi. Anketler bunu gösterdi. Bu mesafede teleferiği yapmaktansa yine teleferiği sahil alanlarından Zağnos vadisi boyunca Çamoba’ya ulaştırmayı planlıyoruz. Tabakhane Vadisi boyunca...