19 / 05 / 2024

Trabzon Çarşıbaşı yangınları

Trabzon Çarşıbaşı yangınları

Trabzon Çarşıbaşı'nda yangın çıktı. Kullanılmayan bir barakada çıkan yangında, biri ağır 3 çocuk yaralandı. Alevler arasında kalan çocuklar, aileleri ve de çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

TOKİ Trabzon 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte Çarşıbaşı TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Çaykara projesind yer alan 68 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Trabzon Çaykara başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon Çaykara projesinde yer alan konutlar için başvurular 21 Şubat tarihinde başlıyor.

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Trabzon Çarşıbaşı yangınları Haberi

Trabzon Çarşıbaşı yangınları

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde bir barakada çıkan yangında 3 çocuk yaralandı.


İlçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde, Burak Karaçengel (6), kardeşi Ensar Karaçengel (3) ve akrabası Elif Kara'nın (5) oyun oynadığı barakada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Alevler arasında kalan çocuklar, aileleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Vücutlarında yanıklar oluşan 3 çocuk, Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Burak Karaçengel'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı...