28 / 04 / 2024

trabzon çevre projeleri

trabzon çevre projeleri

Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Trabzon’da yapımını bitirdikleri ve devam ettikleri kamu yatırımlarının toplam maliyetinin 200 milyon TL civarında olduğunu söyledi.

Ayasofya Müzesi'nin çevresi temizlendi!

800 yıllık tarihe sahip Trabzon' daki Ayasofya Müzesi' nin çevresini saran ve çirkin bir görüntüye neden olan gecekondulardan arındıran TOKİ Ayasofya Müzesi' nin çevresini temizledi...

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Milli Emlak 8 taksitle KDV'den muaf fındık bahçesi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Trabzon Ortahisar'da yer alan fındık bahçesini 8 taksitle satışa çıkardı

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzon'a 278 yeni konut ve ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Araklı İlçesi, Özgen Mahallesi 278 Konut ve 3 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya 278 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Araklı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de yapılacak...

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi' ihalesi 10 Eylül tarihinde yapılacak.

Karadeniz'de yine kaçak yapılar yükseliyor!

Karadeniz Bölgesi'nde kaçak yapılar yükselmeye devam ediyor. Trabzon Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Korkmaz, kaçak binalar için verilen yapı kayıt belgesinin 31 Aralık 2017 tarihinden önceki yapıları kapsadığı söylüyor.

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Akçaabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

trabzon çevre projeleri Haberi

trabzon çevre projeleri

Trabzon’da çok sayıda kamu yatırımını hayata geçiren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi, “Trabzon Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak Bakanlığımıza bağlı 8 Genel Müdürlüğün taşra görevini yapmakla beraber illerde Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüzün de görevleri arasında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının proje yapılması ve inşaat yaklaşık maliyet ihale dosya işlemleri kontrol ve denetim hizmetlerini de yürütüyoruz. Bize Yapı İşleri Genel Müdürlüğümüzce 2 şekilde yatırımlar gelmektedir. Birincisi kamu kurum ve kuruluşları işle ilgili ödenekleri Bakanlığımıza aktardıkları takdirde bu bakanlığımız yatırım programında yer aldıktan sonra işin projesi ve ihalesi dahil inşaatla ilgili denetim, kontrol ve kabul işlemlerinin tümü illerde İl Müdürlüklerimiz tarafından yapılmaktadır” dedi.

Başta Kredi Yurtlar Kurumu inşaatları olmak üzere birtakım...