29 / 04 / 2024

trabzon çölekçi kentsel dönüşüm projesi

trabzon çölekçi kentsel dönüşüm projesi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Trabzon projesi için Ekim 2023 müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon projesi 3 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. Hayrat ilçesinde yükselecek projede 103 konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

TOKİ Trabzon projesi için tarih açıklandı! Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon 2023 projesi için tarih açıklandı. Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! 157 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 157 yeni konutu aman kaçırmayın....

TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu! Tonya'ya 157 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi için tarih belli oldu. TOKİ Trabzon Tonya projesi 3 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi! 53 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için beklenen tarih geldi. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek 53 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika tarih değişikliği! Hemen bu detaylara bakın!

TOKİ Trabzon projesinin ihalesinin Aralık ayında gerçekleştirileceği açıklanmıştı ancak söz konusu ihale 27 Şubat 2023 tarihine ertelendi.

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Çatalca Kaleiçi Kentsel Sit Alanı 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Çatalca ilçesi, Kaleiçi Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Trabzonlular dikkat! TOKİ Trabzon projesi için tarih belli oldu!  

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

trabzon çölekçi kentsel dönüşüm projesi Haberi

trabzon çölekçi kentsel dönüşüm projesi

Trabzon Çömlekçi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Trabzon Büyükşehir'de yer alan habere göre; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, söz konusu çalışmaları inceledi.  Zorluoğlu'na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu ve ilgili daire başkanları katıldı.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin son durumu ile ilgili konuşan Başkan Zorluoğlu, “Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını zaman zaman yerinde denetliyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Çömlekçi Projemizin 1’inci etabının projesi ve ihalesi yapıldı. Şu anda da yüklenici firmamız inşaata başladı. Çömlekçi’nin 2,3 hektarlık alanında 108 tane daire, 20 tane de iş yeri yapılacak. Ve burası tamamlandığında hakikaten mimarisi ve estetik güzellikleri ile bu bölgeye güzellik katacak. 1’inci etap itibarıyla Çömlekçi bölgesi bütünüyle yenilenmiş olacak” dedi.

ŞEHRİN GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATACAK 

Kentsel dönüşüm projesinin...