04 / 05 / 2024

trabzon Cudibey Ortaokulu son durum

trabzon Cudibey Ortaokulu son durum

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Trabzon'da bir okul çatlaklar nedeniyle boşaltıldı!

Trabzon'un Düzköy ilçesinde binasında çatlaklar bulunan Alazlı İlkokulu ve Ortaokulu binası boşaltıldı.

Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun inşaatında önemli derecede ilerleme sağladı.

Trabzon'da TOKİ çalışmaları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında yer alan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına devam ediyor.

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatına son sürat devam ediyor.

Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin inşaatı başladı!

Tarihi Karagöz Meydanını Trabzon'a yeniden kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmen Evi'nin yapımına başladı.

Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı.

Trabzon Öğretmenevi'nin ihalesi yapıldı!

Tarihi Karagöz Meydanını yeniden Trabzon’a kazandıracak olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevi’nin ihalesini gerçekleştirdi.

Trabzon'a 3 yeni yatırım müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Katlı Mekanik Otopark, Trabzon Öğretmenevi, Cudibey Ortaokulu ve yeni Kadınlar Hali projesinin inşaatlarına başlanacak. 3 yeni proje için bu yıl ihaleye çıkılacak.

Trabzon'daki eski Tekel Fabrikası hem otel hem fabrika olacak!

Herry Tekstil Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selami Sarı, memleketi Trabzon 'da önemli bir girişime imza attı. Bugün Türkiye 'de 75, yurtdışında 12 mağazaya ulaşan Sarı, eski Tekel Tütün Fabrikası 'nda ilginç bir proje gerçekleştiriyor

Trabzon Belediyesi tuvalet kirası için 32 bin TL istiyor!

Trabzon Belediyesi'nce yeniden düzenlenen Atatürk Alanı'ndaki büfe, kafeterya, hediyelik eşya dükkanları ve umumi tuvalet, ihaleye çıkarıldı. İhalede umumi tuvalet için aylık 32 bin 550 lira kira bedeli teklif edildiği belirtildi

Trabzon'da 3 milyon 98 bin TL'ye satılık kereste deposu!

Trabzon Maçka Orman İşletme Müdürlüğü, Esiroğlu Beldesi Öğütlü Köyü Çarşı mevkinde bulunan 2 adet kereste deposunusatmak üzere ihale açtı.

Erdoğan Bayraktar Trabzon milletvekili olarak Meclis'e girdi!

Siyasi partilerin vekil adaylığı için tercih ettiği eski ekonomi bürokratları da Meclis'e girdi. Toplu Konut İdaresi Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar AK Parti Trabzon milletvekili olarak Meclis'e girdi...

trabzon Cudibey Ortaokulu son durum Haberi

trabzon Cudibey Ortaokulu son durum

Kentteki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Karagöz Meydanı alanında bulunan Trabzon Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu'nun yapımına hızla devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Trabzon şehir merkezine Karagöz Meydanı’nı da yeniden kazandırmakta olduklarını söyleyen Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, okul ve öğretmenevi inşaatlarıni bu kapsamda gerçekleştirdiklerini ifade ederken önemli derecede ilerleme sağladıklarını belirtti.

Başkan Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu:  "Tarihi Karagöz Meydanı alanında bugün okul ve öğretmenevi bulunuyor. Milli Eğitim Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerde okul ve öğretmenevinin başka alanda belediyemiz tarafından inşa edilip bakanlığımıza devredilmesinin ardından tarihi Karagöz Meydanı alanının belediyemize devri yönünde protokol imzaladık. Bunun için Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde bulunan Hacıkasım bölgesindeki alanı TOKİ’den satın aldık. Bu alanda inşa çalışmalarımıza süratle devam...