05 / 05 / 2024

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi büyütülüyor

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi büyütülüyor

Sağlık alanı olarak kamulaştırılan yerin Fatih Devlet Hastane’nin büyütülmesi projesinde kullanılacağı,Trabzon Fatih Devlet Hastanesi yanında bulunan ve bir süre önce kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

TOKİ Trabzon Araklı'da kademeli kentsel dönüşüme başlayacak!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran'da meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de kaybolduğu selin ardından devlet, vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor...

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 2 ay içinde açılacak!

6 yıldır tamamlanmayı bekleyen Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde sona geldi. Dev hastanenin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi geliyor!

T.C. Devlet Demiryolları sitesinde yer alan projeler bölümünde planlanan demiryolları projelerinde Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi yer aldı. Proje için düğmeye basıldı.

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Gür, Fatih Gür ve Abdullah Gür ortaklığında kuruldu.

Pınarhisar Devlet Hastanesi tamamlanma aşamasında!

Kırklareli Sağlık Müdürü Fatih Selvi, Pınarhisar Devlet Hastanesi için yaptırılan yeni binanın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı. 

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Gebze'deki Fatih Hastanesi ne zaman bitecek?

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze'deki Fatih Devlet Hastanesi'nin ne zaman bitirileceğine ve hizmet veren birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Fatih Devlet Hastanesi'nin açılışı Nisan'da!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi’ni gezerek inşaat çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ziyarette Başhekim Alpay, Yaman’a çalışmaların iyi bir şekilde devam ettiğini ve Nisan ayında hasta kabulüne başlayacaklarını söyledi.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi 28 Şubat'ta açılacak!

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Haşan Soba, Fatih Devlet hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çalışmaların uzaması nedeniyle Gebze kamuoyunda tartışılan Hastane ile ilgili bilgilendirme de bulunan Soba, 28 Şubat 2017'de hastanenin hizmete açılacağını söyledi.

Trabzon'a Fatih Safitürk Kent Konağı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi büyütülüyor Haberi

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi büyütülüyor

Trabzon Fatih Devlet Hastanesi yanında bulunan ve bir süre önce kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.


Sağlık alanı olarak kamulaştırılan yerin Fatih Devlet Hastane’nin büyütülmesi projesinde kullanılacağı belirtilirken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet binanın yıkım işlemine başlandı. Yıkım dolayısıyla da bölge araç trafiğine kapatılırken, mevcut hastanenin yıkılarak yerine daha büyük ve modern bir hastane yapılacağı...