22 / 07 / 2024

trabzon fatih stadyumu

trabzon fatih stadyumu

Karadeniz'den Güne Bakış Gazetesi'nden Berkant Parlak'ın haberine göre, Akyazı Projesi'nin yapımını üstlenen TOKİ'ye bu işin yapımı karşılığında devredilen Akçaabat Fatih Stadı'nın geri alınması için Akçaabat Belediye tarafından girişimde bulunuldu..

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa devrediliyor!

Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı olmasından sonra mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AKP grubu İBB mülkiyetinde bulunan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun 25 seneliğine Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilmesi için harekete geçti. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Gür, Fatih Gür ve Abdullah Gür ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Trabzon Fatih Mahallesi’ne asfalt müjdesi!

Hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsat bilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Ortahisar ilçesinin Fatih Mahallesi’nde 4 ayrı noktada asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon'a Fatih Safitürk Kent Konağı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

trabzon fatih stadyumu Haberi

trabzon fatih stadyumu

Akyazı Projesi'nin yapımını üstlenen Başbakanlık Toplu konut İdaresi'ne, bu işin yapımı karşılığında devredilen Akçaabat Fatih Stadı'nın geri alınması için Akçaabat Belediye tarafından girişimde bulunulduğu öğrenildi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 10 Nisan 2013 tarihinde yapılan değişiklikle imar planında spor alanı ve otopark olarak görülen alanı konut ve ticaret alanına dönüştürülen Fatih Stadı'nı ücreti mukabilinde geri almak isteyen Akçaabat Belediyesi'nin teklifine TOKİ sıcak bakmadı. Akçaabat Belediyesi TOKİ'ye götürdüğü teklifte 22 bin 585 metrekarelik konut ve ticaret alanı, 2 bin 250 metrekare de yol ve park alanına sahip olan yer için Akyazı Projesi'ne bu tesisin sağladığı maddi katkının daha fazlasını vermeyi taahhüt etmişti. 


Berkant Parlak/Karadeniz'den Güne Bakış...