28 / 04 / 2024

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi son durum

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi son durum

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 16-17 Mart'ta! Gayrimenkul sektörü bir araya geliyor!

Depremin ardından hemen gündem olan gayrimenkul sektörü, yarın 15’inci Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi’nde bir araya geliyor. İşte ayrıntılar...

15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta! 

Türkiye'nin gayrimenkul satış odaklı tek fuarı olan 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 15'inci kez kapılarını açıyor. 15. Gayrimenkul Emlak Fuarı ve Zirvesi 4-5 Mart'ta gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Trabzon Kalesi ve surları yapılaşma nedeniyle tehdit altında!  

Trabzon'da Roma döneminde Tabakhane ve Zağnos vadileri arasında yer alan ve yüksek kaya kitlesi üzerine kurulan Trabzon Kalesi'ne bitişik yapılar yapıldı...

14. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Mart'ta! 

Yeni gelişmekte olan inovasyon yaratan pazarlar için geniş çaplı ve en etkili gayrimenkul yatırım fuarı olan 14.Gayrimenkul Fuarı, alıcı, satıcı ve yatırımcıyı 28-29 Mart tarihlerinde Hilton'da buluşturuyor...

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi son durum Haberi

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi son durum


Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzon DTM Yönetim Kurulu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’umuz için bugün çok güzel bir gün. Armada Grup’a bugünkü ve gelecekteki yatırımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

 Trabzon’un Yomra ilçesinde bir süre önce yıkılan Dünya Ticaret Merkezi’nin alanına yapılacak olan fuar ve kongre merkezi kompeksi ile otellerin inşaat ruhsatının alınması nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda basın toplantısı düzenlendi. Dev Kongre Merkezinin 4 ve 5 yıldızlı otel, 6 bin metrekare fuar alanı,  2 bin 100 kişilik fuar merkezi ve müştemilatı ile ilave yapılardan oluştuğu vurgulandı.


Toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda...