06 / 05 / 2024

trabzon golf

trabzon golf

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Trabzon Yomra golfün merkezi olacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde denizde dolgu alanı üzerine yapılacak golf sahasıyla ilçenin turizm potansiyelinin artırılması ve golfün merkezi olması hedefleniyor.

Trabzon Yomra'da golf sahası için denize dolgu yapılacak!

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçeye yaptırılması planlanan golf sahası projesiyle ilgili 6 ay sonra denizde dolgu çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Trabzon Yomra'ya 300 dönümlük golf sahası yapılacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk golf sahası Trabzon’un Yomra ilçesindeki dolgu alanında yapılacak. 650 dönümlük dolgunun yapılacağı alanın 300 dönümü ise golf sahası için ayrılacak.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzon'a golf sahası müjdesi!

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Trabzon'a golf tesisleri geliyor!

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Trabzon'a golf tesisleri müjdesi!

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası öncesinde açıklamalr yapan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını belirtti.

Dap Royal Center, adalara karşı golf oynatıyor! 308 bin 53 TL'ye!

Adalara karşı golf oynamanın mümkün olduğu Dap Royal Center'da 1+1’ler 308 bin 53 TL ile 352 bin 513 TL'ye satılıyor. Projenin 24 ay içinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Trabzon'daki demiryolu çalışması sürüyor!

Devlet Demiryolları Genel Müdürü Süleyman Karaman ise 'Yaprak Dökümü' ekibine tren seferlerinin reklamını yaptıkları için teşekkür etti ve Trabzon'a demiryolu döşenmesi çalışmasının sürdü

Varlıbaş AVM Atapark Trabzon 'da yeni yıl heyecanı!

Varlıbaş AVM Atapark Trabzon,   bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği, sürpriz hediyelerle dolu yeni yıl kampanyası devam ederken, düzenlenen etkinlikler de gencinden yaşlısına ziyaretçi akınına uğruyor  

Trabzon Demiryolu Projesi için ihale açıldı!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Trabzon  Demiryolu Proje yapımının ihale edildiğini, çalışmaların sürdürüldüğünü ifade  etti

Trabzon'da icradan 1 milyon 268 bin TL'ye satılık tarla!

Trabzon 3. İcra Dairesi; Trabzon ili, Ayasofya mahallesi, Beşevler sokak ile Bağ sokağın kesiştiği yerdeki 1065 ada, 15 cilt, 1464 sayfa, 3 parsel numarasındaki iki ahşap evden oluşan tarlayı satıyor

Trabzon Atasu Barajı ve HES'de su tutulmaya başlandı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, içme suyu kaynaklarının sürdürülebilir olması, kaynakların verimli olarak kullanılmasının çok önemli olduğunu söyledi

trabzon golf Haberi

trabzon golf

Türkiye'nin golf ile buluşmasını sağlayan olarak bilinen ve 11 yıldır da Golf  Federasyonu Başkanlıgı'nı sürdüren Ahmet Ağaoğlu. hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi. Ağaoğlu. "Samsun'daki tesisin inşaatı sürüyor. Gelecek yılın Haziran ayında hizmete hazır hale gelecek. Trabzon'da da 35 dönümlük alanın tahsis işi bitmek üzere. Alan darlığı nedeniyle ancak bu kadarını temin edebiliyoruz. Burada antremanlar ve alt kategorilerde müsabakalar yapılabilecek" dedi. 


Karadeniz'den...