01 / 06 / 2024

Trabzon İkizdere tesis yapımı

Trabzon İkizdere tesis yapımı

Trabzon İkizdere ilçesinin Çifteköprü Köyündeki turizm arazisi 15 yıldır tesis yapılmayı bekliyor. Özel İdareye ait arazinin değerlendirilmesi istendi.

TİSKİ 3 yeni tesis kuruyor!

TİSKi, Trabzon'a 3 yeni tesis kazandıracak. Çarşıbaşı, Of ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı sürdürülen tesisler 22 mahalleye hizmet edecek.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Şehir Hastanesi Projesi, T.C. Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması için ön yeterlilik ihalesine çıkarılacak. 

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Batman ve Trabzon İllerinde Tesis Edilecek Santraller ile Kayseri İlinde Tesis Edilecek Enerji Nakil Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Maliye Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Trabzon İkizdere'deki arazi tesis yapılmasını bekliyor!

Trabzon İkizdere ilçesinin Çifteköprü Köyündeki turizm arazisi 15 yıldır tesis yapılmayı bekliyor. Özel İdareye ait arazinin değerlendirilmesi istendi.

İkizdere Çifteköprü'ye tesis yapılması talebi!

İkizdere ilçesinin Çifteköprü Köyündeki turizm arazisi 15 yıldır tesis yapılmayı bekliyor.

Trabzon ve Balıkesir'de santral yapımı için acele kamulaştırma!

Trabzon ve Balıkesir illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Trabzon'da hidroelektrik santrali projesi için toplantı düzenlenecek!

Arsu Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından Trabzon İli, Çaykara ilçesinde Hadi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi tesis edilmesi planlanmaktadır. Halkın katılım toplantısı 5 Eylül 2013'te düzenlenecek.

Trabzon Belediye Başkanlığı'ndan 14 milyon 800 TL'ye satılık!

Trabzon Belediyesi'ne ait katlı otopark arsası ile otel, otel müştemilatı ve spor tesis alanı kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılıyor...

TOKİ Trabzon'da şifalı bitkiler çay evi yapacak!

Okuldan hastaneye, stadyumdan kütüphaneye,  ticaret merkezine kadar pek çok sosyal tesis ve hizmet binası inşaatı üstlenen  Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Trabzon 'da, 2 adet konaklama tesisi ile şifalı  bitkiler çay evi yapacak

Trabzon'a olimpiyatlar için 510 milyon liralık tesis yapıldı!

Türkiye, adında olimpiyat olan ilk spor organizasyonundan alnının akıyla çıktı. Hükümetin 510 milyon liralık yatırımıyla büyük tesislere sahip olan Trabzon, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın gerçek galibiydi

Trabzon İkizdere tesis yapımı Haberi

Trabzon İkizdere tesis yapımı

Trabzon İkizdere ilçesinin Çifteköprü Köyündeki turizm arazisi 15 yıldır tesis yapılmayı bekliyor. Çifteköprü Köyünde İl Özel İdaresi tarafından turistik tesis yapılması amacıyla 2001 yılında kamulaştırılan 40 dönüm turistik arazide bugüne kadar tesis yapılmadı. İl Özel İdaresi tarafından turistik tesis ve tatil köyü yapılmak amacıyla köyde istimlâk edilen 40 dönümlük arazi üzerinde 15 yıldır bir çalışma olmaması köylülerin tepkisin çekti. Çifteköyiinde 40 yıl Muhtarlık yapan ve bu araziyi Özel İdareye turizm tesisi yapılması için tahsis edilmesinde yardımcı olan Muzaffer Kalça'nın en büyük hayali olan turistik tesislerin ne zaman yapılacağı merakla bekleniyor. İkizdere Ovit ve Anzer Turizm bölgesinden sonra en bakir ve müthiş doğal güzelliği olan Çifte köprü köyünde Özel İdareye ait arazinin değerlendirilmesi...