05 / 05 / 2024

trabzon ilginç projeler

trabzon ilginç projeler

Yöre sakinlerince 2011’de Sultan Murat Şehitler Camisi ve Külliyesi'nin yapımına başlandı. Kışın karla kapanan 2200 rakımlı yaylada yapılan caminin dayanıklı olması için dış cephesinin taşla örülmesine karar verildi.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'da 26 afet konutu inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi yarın!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar'da 40 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Trabzon'da şaşkına çeviren görüntü! İnşaat iskelesinde ilginç önlem!

Trabzon'un Ortahisar ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde dış cephe ısı yalıtım çalışması sırasında kurulan iskele için alınan strafor önlemi görenleri şaşkına çevirdi.

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi geliyor!

T.C. Devlet Demiryolları sitesinde yer alan projeler bölümünde planlanan demiryolları projelerinde Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi yer aldı. Proje için düğmeye basıldı.

Mehmet Ali Ergin: AVM alan 10 yılda parasını çıkarır!

Mehmet Ali Ergin, Hasan Bayhan, Caner Bingöl ve Emre Çamlıbel tasarrufçuların alışkanlıklarını değiştirecek ilginç projeler üretiyorlar. Projelerine, HES firmaları ve Arap yatırımcılardan ilgi yoğun var.

İşte Trabzon'a yapılacak 7 mega proje!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon’daki üç milletvekiliyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Trabzon’daki projeler ve teşkilat sorunları masaya yatırıldı.

Trabzon Limanı'na İzmir örneği uygulanmalı!

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneğ Kurulduğu günden itibaren yöneticileri ve üyeleriyle beraber önemli işlere imza attılar. Şehrin gelişmesi ve kalkınması için projeler üretip, sosyal sorumluluk etkinliklerinde yer aldılar.

Trabzon Arsin Yatırım Adası ve Endüstri Projesi'nde imar değişikliği!

TRABZON ve Arsin‘i dünyaya açacak projeler arasında gösterilen Arsin Yatırım Adası projesiyle ilgili geçtiğimiz günlerde Süleyman Soylu ile ilgili kurum ve kuruluşlar arasında yapılan toplantı meyvelerini vermeye başladı.

DOKA Trabzon’a Turizm Adası kuracak!

DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) turizmde farklı alternatiflerin oluşturulmasına yönelik hazırlanan projeler kapsamında, Trabzon’da “Turizm Adası” kurulmasının planlandığına dikkat çekti.

Trabzon Pelitli Kentsel Dönüşüm projesi ihaleye çıkıyor!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon'a yapılacak projeler için destek istedi. Başkan Genç TOKİ ile varılan mutabakat çerçevesinde Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin önümüzdeki hafta ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Trabzon'da kentsel dönüşüm yıkılan ev çay ocağı oldu!

Trabzon'da kentsel dönüşümün projesi nedeniyle yan duvarı yıkılan ve içi gözüken evde aldırış etmeden çalışan çaycı ilginç görüntüler oluşturdu.

trabzon ilginç projeler Haberi

trabzon ilginç projeler


Trabzon’un Çaykara ilçesindeki yaylada cami inşaatına taş taşımakta güçlük çeken ustalar, yerden caminin kubbesine doğru yaptıkları köprüyle bu sorunu çözdü.


Sultan Murat Yaylası’nda, yöre sakinlerince 2011’de Sultan Murat Şehitler Camisi ve Külliyesi'nin yapımına başlandı. Kışın karla kapanan 2200 rakımlı yaylada yapılan caminin dayanıklı olması için dış cephesinin taşla örülmesine karar verildi. 5 metre yükseklikten sonra inşaata taş taşımakta zorlanan ustalar, yerden camiye doğru 50 metre uzunluğunda, 15 metre yüksekliğinde köprü yaptı. Köprü üzerinden kamyonetle taş taşıyan ustalar, hem zaman hem de iş gücünden kazanmış oldu. 200 ton taşı taşıdıklarını belirten Yürütme Kurulu Başkanı Enver Yıldırım, bu sayede 2 ay zaman kazandıklarını...