21 / 05 / 2024

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Trabzon’da daha önce Sağlık İl Müdürlüğünün yapılması düşünülen Numune Hastanesi’nin bahçesindeki ek bina yeniden gündeme geldi.Ek bina talebiyle gündeme gelen ek bina projesi Ortahisar Belediye Meclisi’nde tartışmalara neden oldu.

MEB açıkladı! 850 öğrenciyi yurt dışına lisansüstü eğitim için burslu gönderecek...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklama kapsamında, Türkiye'nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacı ile 850 öğrenci, resmi burslu statüde lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderileceğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

2023-2024 Eğitim Yılı için KYK Burs ve Öğrenim Kredisi Başvuruları Ne Zaman? Başvuru tarihlerini kaçırmayın!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) KYK yurtlarına dair son açıklamaları sonrasında öğrenci burslarına olan ilgi arttı. Ön lisans ve lisans öğrenci adayları için üniversiteler kapılarını yeniden açtı. Özellikle başka bir şehirde eğitim gören öğrenciler bu tarihleri merakla araştırıyor.

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Erman Yerdelen kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erman Yerdelen kimdir? Kaç yaşında? Erman Yerdelen daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Erman Yerdelen'in eğitim hayatı nasıldı?

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

Öğretmen ve başöğretmenlik eğitim programı başvurularını aman kaçırmayın! MEB duyurdu: Resmen başladı! 

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitim programı ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte o açıklama...

Levent Kirman kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Yenigimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkanı ve Genel Müdürü Levent Kirman kimdir? Kaç yaşında? Levent Kirman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Levent Kirman'ın eğitim hayatı nasıldı?

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdürü Seba Gacemer kimdir? Kaç yaşında? Seba Gacemer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Seba Gacemer'in eğitim hayatı nasıldı?

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haberi

Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi

CHP ve MHP’liler itiraz edince konu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in talebiyle gündem kaldı. Trabzon’da Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Numune Kampüsü’nün bahçesinde 112 binası olarak hizmet veren binanın yerine yapılmak istenilen ancak daha önce iptal edilen ‘Ek Bina Projesi yeniden gündeme geldi. Projenin eskiye dayanan bir hikâyesi olduğunu kaydeden İmar Komisyonu Başkanı Faruk Kanca, Numune Hastanesi’nin ilk olarak burada Sağlık İl Müdürlüğü binasının yapılmak istendiğini hatırlattı. Sonraki süreçte bu projelerden vazgeçildiğini hatırlatan Kanca, “Şu anda Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin hastaneye ek bina talebi var” dedi. CHP Grup Başkanı Turgay Şahin ise, “Bura da bir hafriyat yapıldı. O bina yıkıldı. Ondan sonra açılan hafriyat dolduruldu ve şimdi de otopark olarak kullanılıyor. Bu Trabzon bizim. 62 yaşındayım,...