04 / 05 / 2024

Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ

Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Limanı'nın 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi..

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bortusan Gıda ve Restaurant İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bora Oğul Boran ve Tuna Ceylan ortaklığında kuruldu.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Trabzon Liman İşletmeciliği deposunu 840 bin TL'ye kiraya verdi!

Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paya Pera Hotel İşletmeciliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaghoub Asadzadeh tarafından kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Turizm İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Niyazi Çamoğlu, Gamze Çamoğlu, Emre Çamoğlu ve Eren Çamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Kvn Gayrimenkul Ve Ofis İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Kvn Gayrimenkul Ve Ofis İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeliyle İbrahim Onur Karagöz, Yiğit Akkoyunlu, Doğa Keçecioğlu tarafından kuruldu.

Mtf Gayrimenkul Yatırım İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Gayrimenkul Yatırım İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beş Hayal Otel İşletmeciliği İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Birinci, İsa Birinci, Ahmet Benlice ve Rüstem Eren Aydın ortaklığında kuruldu. 

Akman Çıntaş Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Akman Çıntaş Yurt İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Tüysüz tarafından kuruldu. 

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asarav Turizm Yurt İşletmeciliği Emlakcılık Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Asarav tarafından kuruldu. 

Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ Haberi

Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ'nin halka arzının 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ömer Bolat, Albayrak Grubu'nun 2033 yılının sonuna kadar işletme hakkına sahip olduğu Trabzon Liman İşletmeciliği AŞ'nin halka arzına ilişkin değerlendirmede bulunudu. Bolat, borsada Tümosan'ın ardından ikinci adımı Trabzon Limanı ile attıklarını söyledi.

Bolat, mevcut çıkarılmış sermayesi 21 milyon lira olan şirketin, halka arz edilecek fiyatla toplam piyasa değerinin 325,5 milyon lira seviyesinde bulunduğunu aktararak, limanın yüzde 30'unun hisse başına 15,50 liradan halka açılacağını belirtti.

97 milyon lira gelir bekledikleri halk arz sürecinin bu ay sonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Bolat, bugün başlayan talep toplamanın yarın da devam edeceğini...