28 / 04 / 2024

Trabzon Limanı halka arz

Trabzon Limanı halka arz

Trabzon Limanı'nın 97,7 milyon TL büyüklüğündeki halka arzına 6,3 kat ve 614 milyon TL talep geldi.

Trabzon Limanı'na yoğun talep geldi!

Uzakdoğu ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İpek Yolu’nun önemli kapısı Trabzon Limanı'nda ilk günkü hisse satışları tamamlandı..

Filyos Limanı 2023'te açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Karadeniz'in ana ihracat merkezi olacak Filyos Limanı'nı 2023 yılında hizmete sunacağız" dedi...

Trabzon Liman İşletmeciliği deposunu 840 bin TL'ye kiraya verdi!

Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Trabzon-Erzincan hızlı tren projesi yolda!

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Trabzon-Erzincan arasında bir hızlı tren hattı planlıyoruz. Maliyeti 5,2 katrilyon lira olacak bu projenin etüdüne başlıyoruz" dedi...

Rize'deki yat limanı projesine ilişkin 7 soru TBMM'de!

Rize Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yat limanı projesi meclis gündeminde konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, limana ilişkin 7 sorusuna yanıt aradı..

Trabzon Limanı'nın halka arzına 600 milyon TL'yi aşkın talep!

Trabzon Limanı'nın 97,7 milyon TL büyüklüğündeki halka arzına 6,3 kat ve 614 milyon TL talep geldi.

Trabzon Limanı'na yoğun talep geldi!

Uzakdoğu ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İpek Yolu’nun önemli kapısı Trabzon Limanı'nda ilk günkü hisse satışları tamamlandı..

Trabzon Limanı borsaya açılan ilk liman olacak!

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Limanı'nın 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi..

Trabzon Limanı halka arz ediliyor!

Albayrak Grubu’nun 2033 yılının sonuna kadar işletme hakkına sahip olduğu Trabzon Limanı halka arz ediliyor. 

Trabzon Limanı'na İzmir örneği uygulanmalı!

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneğ Kurulduğu günden itibaren yöneticileri ve üyeleriyle beraber önemli işlere imza attılar. Şehrin gelişmesi ve kalkınması için projeler üretip, sosyal sorumluluk etkinliklerinde yer aldılar.

Ordu Limanı yeniden düzenlenecek!

Büyükşehir Belediyesine devir olan Ordu Limanı yeniden düzenlenecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi uygulayacağı yeni bir projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları haline getirip halka açacak.

Trabzon'da su projesi iflas mı etti?

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgenin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacağı açıklanan Büyük Liman İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin geçtiğimiz günlerde iflas ettiğini iddia etti.

Ortahisar Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri imar planı askıda!

Trabzon Ortahisar Akyazı Mahallesi Kruvaziyer Liman ve Olimpik Spor Tesisleri Alanı İmar Planı Değişikliği” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı dün askıya çıktı.

Global Liman'ın halka arzı iptal edildi!

Global Yatırım Holding'in 7 Mayıs'taki halka arzı iptal edildi. Şirket iptalin nedenini, yeni liman satın alma projelerini özel bir şirket olarak yürütmeye karar vermesi olarak açıkladı.

Trabzon Limanı halka arz Haberi

Trabzon Limanı halka arz

Trabzon Limanı'nın 97,7 milyon lira büyüklüğündeki halka arzına 6,3 kat ve 614 milyon TL talep gelirken yurt içi bireysel yatırımcıların taleplerinin yaklaşık yüzde 18'i karşılanabildi. 


Trabzon Limanı tarafından yapılan açıklamaya göre, Albayrak Grubu'nun 2033 yılının sonuna kadar işletme hakkına sahip olduğu Trabzon Limanı, 10 bini aşkın başvuru ile Borsa'ya geliyor.

Trabzon Limanı'nın halka arzı Deniz Yatırım liderliğinde başarıyla gerçekleşti. 15,50 TL birim fiyatla halka arz edilen toplam 97,7 milyon lira değerindeki paya karşılık, 614 milyon TL, halka arzın 6,3 misli talep toplandı. Payların tamamının yurt içi yatırımcılara satıldığı arzda, yüksek talep nedeniyle yurt içi bireysel yatırımcıların taleplerinin yaklaşık olarak yüzde 18'i karşılanabildi.

18-19 Ocak'ta talepleri toplanan halka arzda Deniz Yatırım liderliğinde 29 aracı kurum görev bulundu. Halka arza sunulan toplam 6,3...