30 / 04 / 2024

Trabzon modern hayvan barınağı

Trabzon modern hayvan barınağı

Trabzon'da 4,5 milyon liraya mal olması planlanan modern merkez, 89 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış her türlü canlının tedavileri yapılacak.

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Dernekpazarı'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Trabzon'un Dernekpazarı ilçe merkezinin kentsel dönüşüme tabi tutulacağı bildirildi. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Yöresel mimariye özen gösterilerek ilçe merkezi modern ve sağlıklı bir yaşam alanı olarak yeniden dizayn edilecek." dedi.

Trabzon Dernekpazarı'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Demekpazarı'nda kentsel dönüşüm çalışması yapılacağını belirterek "Dernekpazarı en modern ilçelerden biri haline gelecek" dedi .

İzmit Modern Hayvan Pazarı'nda kiralık kafeterya!

İzmit Belediyesi’nin Solaklar Yolu üzerindeki Modern Hayvan Pazarı’nda bulunan kafeteryanın ihale yoluyla kiraya verileceği belirtildi.

Trabzon'da kentsel dönüşüme 950 milyon TL ödeme yapıldı!

Trabzon'da devam eden kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri kapsamında bin 645 bina kamulaştırılarak hak sahibi 11 bin 769 kişiye yaklaşık 950 milyon liraya ödeme yapıldı. Bu projelerle birlikte Trabzon şehri daha modern bir görünüme sahip oldu.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılmakta olan Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanma aşamasına geldi.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere modern mezbaha!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde tarım ve hayvancılığa sunduğu katkılarla çiftçileri modern teknolojiyle tanıştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, sağlıklı ve hijyenik hayvan kesimi için ilçelere de modüler mezbaha kuruyor.

Erzurum Oltu'ya modern hayvan pazarı geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesi 4,5 milyon TL’ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni Trabzon’a kazandırıyor.

Trabzon'a 4,5 milyon liralık modern hayvan barınağı kuruluyor!

Trabzon'da 4,5 milyon liraya mal olması planlanan modern merkez, 89 dönüm arazi üzerinde kuruldu. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış her türlü canlının tedavileri yapılacak.

Kepez'e modern hayvan pazarı geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan hayvan pazarının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi tamamlanıyor!

Pazarkapı (Moloz) sahil bölgesini modern bir şekilde yeniden düzenlemek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aylardır üzerinde çalıştığı Pazarkapı Sahil Bölgesi Kentsel Tasarım Projesi'ni tamamlanma aşamasına getirdi.

Trabzon modern hayvan barınağı Haberi

Trabzon modern hayvan barınağı

Trabzon'da yapımına başlanılan ve yaklaşık 4,5 milyon liraya mal olması planlanan Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağında sona gelindi.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yaptığı yazılı açıklamayla, 'Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni kente kazandırdığını belirtti.


89 dönüm alan üzerine kurulan merkez, 450 köpek kapasiteli olacak. Merkezde tüm sokak hayvanları ve doğada yaralanmış olan her türlü canlının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yer alacak.


Ayrıca, ziyaretçiler için dinlenme yerleri de inşa ediliyor. Tesisin tümündeki inşaat faaliyetinin yüzde 70'i tamamlandı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Türkiye'de hayvan dostu barınakların en büyüğü, en kapasitelisi ve tabiatın en güzel bölgesinde yer alanı, Trabzon'un Çağlayan Kendirli Mahallesi'nde şehrimize, insanlığa kazandırıyoruz. Burada elektriğini jeneratörle, suyunu taşıyarak kullanan yüklenici firma arkadaşlarıma ve tüm çalışma arkadaşlarıma Trabzon...