05 / 05 / 2024

Trabzon N Tepe Konutları daire fiyatları

Trabzon N Tepe Konutları daire fiyatları

Trabzon N Tepe Konutları toplam 116 daire yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon N Tepe Konutları satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Trabzon N Tepe Konutları teslim tarihi!

Has Selim İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon N Tepe Konutları toplam 116 konuttan oluşuyor. Projede toplam 7 blok yer alıyor. Trabzon N Tepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Elinde euro olanlar hemen baksın! Tepe nokta şimdi göründü! Euro tam olarak bu kadar olacak

Euro kurunda yükselişler devam ederken son dakika yorum Barclays ve Deutsche Bank'tan geldi. Barclays ve Deutsche Bank euro için tepe noktayı açıkladı. Elinde euro olanlar hemen baksın, euro tam olarak bu kadar olacak.

Sahte emlak ilanlarına dikkat!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TİNEMOD) Başkanı Ayhan Taflan internet sitelerindeki sahte emlak ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konut satışları son 3 yılda nasıl değişti?

Konut sektörü son üç senenin temmuz ayları itibarıyla tam bir çan eğrisi yaptı. 2019 ve 2021 birbirine çok yakın performansa sahip yıllar oldu. 2020 ise olağanüstü avantajlı kredi kampanyaları sayesinde çanın tepe noktasının meydana geldiği sene.

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Vatandaş konut kredisi kullanmaktan kaçınıyor!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan konut satışlarının konut kredisi faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle düştüğünü söyledi. Ekonomik krize bağlı olarak vatandaşların konut kredisi kullanmaktan kaçındığını belirtti...

İnşaatçılar konut faiz oranlarının düşürülmesini istiyor!

Emlak ve inşaat sektörü temsilcileri konut faiz oranlarının düşürülmesini talep ediyor. Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, Türkiye’de birçok inşaat firmasının yüksek faiz oranları nedeniyle zor duruma düştüğünü belirtti. 

Trabzon'da Arap tercümanlar ve ayakçılar sektöre zarar veriyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Ayhan Taflan, inşaat sektöründe hareketliliğin seçim sonrası başladığını ancak Arap tercümanlar ve ayakçıların emlak sektörüne zarar verdiğini dile getirdi. 

Tuzla Belediyesi'nden 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'nın Tepeören Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut Alanı + Su Havzası imarlı arsanın satış bedeli 4 milyon 187 bin 7 TL olarak belirlendi.

Ayhan Taflan: Yabancıya konut satışı TL ile olmalı!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal Emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, yabancıların gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Trabzonlu inşaatçılardan konutta TL kampanyasına destek!

Trabzon İnşaatçılar Odası ve Trabzon Faal emlakçılar Derneği Başkanı Ayhan Taflan, ekonomiye katkı sağlamak ve Türk lirasına sahip çıkmak adına turistlerin gayrimenkul alımının TL üzerinden yapılacağını söyledi.

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, 3 milyon TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Aşık Veysel Mahallesi, Hadımköy -Büyük Şehir Yolları N Tepe Sitesi, D Office'de kuruldu.

Gayrimenkulde Aralık ayında satışlar tepe noktasına ulaşacak!

Seçim sonrasında siyasi belirsizliğin ortadan kalkması ve bunun finansal piyasalara olumlu yansımalarıyla birlikte emlak ve gayrimenkul sektöründe Aralık ayından itibaren satışların tepe noktasına çıkması bekleniyor.

Emlak sektöründe Aralık ayı beklentisi!

Seçim sonrasında siyasi belirsizliğin ortadan kalkması ve bunun finansal piyasalara olumlu yansımalarıyla birlikte emlak ve gayrimenkul sektöründe Aralık ayından itibaren satışların tepe noktasına çıkması beldeniyor.

Trabzon N Tepe Konutları daire fiyatları Haberi

Trabzon N Tepe Konutları daire fiyatları

Has Selim İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon N Tepe Konutları toplam 7 blok halinde yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Trabzon N Tepe Konutları projesinde sosyal seçenek olarak yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, otopark, spor salonu, basketbol ve voleybol sahaları, kamelyalar, yürüme yolları yer alıyor.


Trabzon N Tepe Konutları projesinde toplam 116 konut yer alıyor. Trabzon İl'inde yükselen projedeki dairelerin teslim tarihi olarak 2015 yılının Ekim ayı olarak planlanıyor.


Trabzon N Tepe Konutları projesinde 3+1 daireler 270 bin TL ile 320 bin TL arasında değişiyor.  4+1 daireler ise 320 bin TL ile 400 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Trabzon N Tepe Konutları satış ofisi

Adres: Gazipaşa Mah. Cudibey Mektep Sokak Şems Apartmanı No:8/96...