05 / 05 / 2024

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali yıkım

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali yıkım

Trabzon Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'ndeki halin yıkım çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılması planlanan proje ile yine aynı bölgede faaliyetine devam edecek.

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali'nin yıkımı başladı!

Trabzon Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'ndeki halin yıkım çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılması planlanan proje ile yine aynı bölgede faaliyetine devam edecek.

Gayrimenkul sektöründe kadınlar kazanıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu verileri Türkiye’de işyerlerinin yüzde 65’inde 1-3 kişi çalıştığını gösteriyor. Verilere göre, gaayrimenkul faaliyetlerinde kadınlar günlük 110 TL kazanırken, erkekler 109 TL kazanıyor.

TOKİ'den Trabzon Ortahisar'da satılık 21 iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Ortahisar'da 21 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı...

Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor!

Türkiye’de sıfır konut projelerini tek bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak Projeland, şehirlerde cinsiyete göre internette ev arama verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Bursa'da en çok kadınlar ev arıyor. 

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Elite Concept’te Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim ve tatil hediyesi!

Şua İnşaat yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz kampanyasına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel yüzde 8 ek indirim ve tatil fırsatını da ekledi. 

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

Trabzon Ortahisar'da 15.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Trabzon Ortahisar Pazarkapı mahallesinde yer alan 4 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 15 milyon 543 bin TL olarak belirlendi.

2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

2018 yılına ait konut satış rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı. Türkiye genelinde 2018 yılında 1 milyon 375 bin 398 konut satış sonucu el değiştirdi. Peki, 2018'de kadınlar mı erkekler mi daha çok ev aldı?

Doğulu kadınlar konut yatırımına yöneldi!

Ekonomik gücünü arttıran kadınların yatırım tercihi gayrimenkul oldu. Doğu'da konut edinen kadınların sayısı yüzde 70 arttı.

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar ihaleyle satıldı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi’nin ikinci etabındaki ticaret alanları düzenlenen ihaleyle satıldı. 61 dükkan ile 16 ofisin ihalesi açık artıma usulüyle gerçekleşti.

Trabzon Ortahisar'daki ticari alanlar 19 Temmuz'da satılıyor!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Pazarkapı Mahallesi'nde bulunan 61 dükkan ve 16 ofisin bulunduğu ticaret alanları 19 Temmuz'da satışa çıkacak. 

Trabzon Ortahisar'da 72 gayrimenkul 52,5 milyon TL'ye satılıyor! 

Trabzon Ortahisar ilçesi Pazarkapı mahallesinde yer alan 72 gayrimenkul Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından ihale usulü ile satışa sunuluyor. Söz konusu taşınmazların toplam muhammen bedeli 52 milyon 52 bin 250 TL olarak belirlendi. 

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali yıkım Haberi

Trabzon Ortahisar Kadınlar Hali yıkım

Trabzon ile özdeşleşen Kadınlar Hali, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yapılması planlanan çalışma sonrası yeni bir görünümle hizmet verecek. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yeni Kadınlar Hali, bodrum ve zemin katlar ile 2 kattan meydana gelecek. Mevcut binada bulunan ahşap makaslar sökülüp bakımı yapılıp yeni binada yeniden kullanılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kadınlar Hali'nin Trabzon'un merkezinde çok önemli bir yer olduğunu söyleyerek, şu açıklamalarda bulundu: "Görevi devraldığımızda orada ciddi sorunlar vardı. O eksikleri giderdik ve yıkımlara başladık. Yıkım çalışmalarımızı çevre hassasiyetini ön planda tutarak sürdürüyoruz. Yıkımlar tamamlanınca orijinal halini koruyarak, yeni bir Kadınlar Pazarı inşaatına başlayacağız. İnşallah bir buçuk yıl içerisinde şehrimize daha modern Kadınlar Hali kazandırmış...