08 / 05 / 2024

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor

Ortahisar Belediyesi yeni hizmet binasını yapacağı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Pazarkapı etabı için yıkım çalışmaları sürüyor.

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ We Haliç projesinin ilk etabında sona yaklaşıldı. 

Nef Koruköy'ün yeni etabında Ekim'e özel fırsat! 1+1'ler 3.9 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 

Nef Koruköy'ün yeni etabında konut satışları devam ediyor. Projede Ekim ayına özel 1+1 konutlar 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. İşte ayrıntılar... 

Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart fiyat listesi

Elizi'de Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı. ''Ben de Trabzon set almak istiyorum'' diyorsanız hemen bakın! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı!

Polatyol Grubu'nun Bahçeşehir'de yatay ve az katlı mimariye sahip projesi Eston Şehir Koru'nun ilk etabında yaşam başladı.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm kapsamına alınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdikleri toplantıda Pazarkapı dönüşüm projesi masaya yatırıldı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor Haberi

Trabzon Pazarkapı etabında yıkım çalışmaları sürüyor

Daha önceden Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından Ortahisar Belediyesi’ne devri tamamlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında arazi üzerinde bulunan 102 adet binanın 55’inde kamulaştırma işlemleri tamamlanarak yıkım çalışmalarına başlanırken, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Ortahisar’ın kimliğini, tarihini ve kültürünü yansıtan bir vizyon projesi olacağını belirterek proje kapsamında kaymakamlık binası ve sosyal tesislerin yapılacağını söyledi. Ortahisar’ın merkezinde kentin tarihi dokusu ve görünümüyle uyumlu olarak projenin yürütüleceğini ifade eden Başkan Genç böylece Ortahisar Belediyesi’nin kendine ait müstakil hizmet binasına kavuşacağını belirtti. Başkan Genç, "Pazarkapı Mahallesi’nde 29 bin 813 metrekare yüzölçümlü alandaki kentsel dönüşüm çalışmaları Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülmektedir. Söz konusu dönüşüm alanı Ortahisar Belediyesi hizmet binası, kaymakamlık binası ve sosyal donatı alanları yapılmak üzere belediyemizce satın alınmıştır....