28 / 04 / 2024

Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart fiyat listesi

Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart fiyat listesi

Elizi'de Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı. ''Ben de Trabzon set almak istiyorum'' diyorsanız hemen bakın! Trabzon set fiyatları kaç TL? Elizi 5 Mart 2023 fiyat listesi.



Trabzon Setleri, ismini Trabzon ilinde hanımların yaptığı el işçiliği takı tasarımlarından alıyor. 22 ayar ve 14 ayar olarak satışa sunulur. Trabzon setleri kolye ve bilezikten oluşuyor. Son derece ince bir işçiliğe sahip olan bu tasarımlar binlerce kadının en gözde mücevhleri arasında yer alıyor.

Trabzon set almak isteyen binler kişi Trabzon set fiyatlarını araştırıyor. Elizi'de Trabzon set fiyatlarında yüzde 22'ye varan indirim başladı. Trabzon set fiyatları kaç TL? Trabzon set fiyatları ne kadar? Elizi 5 Mart 2023 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön