10 / 05 / 2024

trabzon pazarkapıda kentsel dönüşüm başlıyor mu

trabzon pazarkapıda kentsel dönüşüm başlıyor mu

Ortahisar Belediyesi ve Kaymakamlık binaları ile yaşam alanlarını da kapsayan Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi meclisten geçti. Kentsel tasarıma Çimenli mahallesindeki parselin satışa çıkarılmasıyla kaynak sağlandı.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

Trabzon Yomra'da kentsel dönüşüm son aşamada!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu muhtarlarla bir araya geldi. İstişare yapılan toplantıda 2018 yılında yapılan hizmetler ve 2019'da yapılacak yatırımlar konuşuldu. 

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Pazarkapı kentsel dönüşüm alanında yıkım çalışmalarına başladı

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Trabzon Pazarkapı esnafı dönüşüme giren yerlerinin ne zaman yıkılacağının belirsizliğinden şikâyetçi. Çoğu kişi kiralarını ödeyemediği için artık kepenk indirmek zorunda kaldı. Kalan esnaflar da kendi çabaları ile ayakta durmaya çalıştıklarını belirtti.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Trabzon’un Pazarkapı Mahalle esnafı kentsel dönüşüm sürecini anlattı. Dönüşüm projeleriyle Trabzon'un çehresi değişiyor, izbe binalar yıkılıyor, mezbelelik görüntüler ortadan kalkıyor.

Trabzon Yomra'da kentsel dönüşüm için ilk kazma vuruldu!

Trabzon'un Yomra ilçesinde kentsel dönüşümde bu gün itibariyle ilk kazma vuruldu. 537 daire, 24 iş yeri ve sosyal donatı alanlarından oluşacak proje hayata geçirildiğinde Yomra'ya yeni bir ivme kazandıracak.

Trabzon Çaykara'da kentsel dönüşüm başladı!

ÇAYKARA Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği 6 hektar üzerine kurulan Çaykara'da Kentsel Dönüşüm için çalışmalar başladı.

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm yıkımları sürüyor!

Trabzon'un Pazarkapı Mahallesinde, kentsel dönüşüm kapsamında işyerleri yıkılacak olan esnafa, işletmeleri boşaltması için resmi yazı gittiği belirtildi.

trabzon pazarkapıda kentsel dönüşüm başlıyor mu Haberi

trabzon pazarkapıda kentsel dönüşüm başlıyor mu

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nin son oturumunda Plan Bütçe Komisyonu'ndan gelen Çimenli mahallesinde bulunan parselin satışı gündem oldu. Parselin satışından elde edilecek gelir ile Ortahisar'ın yeni belediye binası, kaymakamlık binası ve Meydan'a alternatif oluşturacak yeni yaşam alanı yapılacak. Meclis, yeni belediye binalarının içinde olduğu kentsel tasarım projesinin görsellerini beğendi ve komisyona da teşekkür etti. Fakat birbiriyle bağlantılı olan her iki madde Meclis'te oy birliğiyle kabul edilirken, eleştirileri de beraberinde getirdi. 


YIKAN DEĞİL SATAN BAŞKAN OLDUN 

Gerçekleşecek satış için Başkan Ahmet Metin Genç, "Bu satış tabii ki projemizin maliyetini karşılamayacaktır. İller Bankası'ndan kullanacağımız kredi ile acil ihtiyacımız olan belediye binası noktasında adım atmış olacağız" dedi. Söz alan CHP'li Meclis Üyesi Turgay Şahin ise, "Hep diyorsunuz ki. 'Ben yıkan başkan olmayacağım' fakat şimdi görüyorum...