29 / 04 / 2024

trabzon pelitlide yol çöktü

trabzon pelitlide yol çöktü

Trabzon'un Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlandı...

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

Trabzon'da 'haç sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat'taki Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerine inşa ettirdiği villaların dış cephelerinin Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretine benzemesi tartışmalara yol açtı.

Trabzon'a 9,2 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Trabzon'da son 15 senede yol, tünel ve köprü inşası için 9,2 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Trabzon Tabakhane Vadisi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

TOKİ ve Trabzon Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında uygulama projei tamamlandı. Pazarkapı'yı Kanuni Bulvarı'na bağlayacak olan yol ise Mayıs ayında ihaleye edilecek.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Vakfıkebir'in yolları asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Vakfıkebir ilçesinin Sinanlı ve Ballı mahallelerinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu iki mahallede yollara yaklaşık bin ton asfalt serilirken 2 kilometre yol asfalt ile kaplandı.

Yeni Zigana Tüneli ile 1,5 saatlik yol 40 dakikaya düşecek!

Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun da geçtiği güzergahta 2,7 milyon metreküp kazı yapılarak inşa edilecek Yeni Zigana Tüneli ile Gümüşhane-Trabzon arasındaki yol 40 dakikada katedilebilecek.

Gümüşhane-Trabzon arası Zigana Tüneli ile 40 dakikaya inecek!

Doğu Karadeniz'i Ortadoğu, Kafkaslar ve İran'a bağlayan tarihi İpek Yolu'nun da geçtiği güzergahta 2,7 milyon metreküp kazı yapılarak inşa edilecek Yeni Zigana Tüneli ile Gümüşhane-Trabzon arasındaki yol 40 dakikada katedilebilecek.

Trabzon Akçaköy'ün yolları asfaltlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarını sürdürdü. Mahallede yaklaşık 2,5 kilometrelik yol Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı...

Trabzon Büyükşehir'den yol seferberliği!

İl genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik halinde çalışmalarını sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 ila 25 ayrı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.

trabzon pelitlide yol çöktü Haberi

trabzon pelitlide yol çöktü

TRABZON'UN Pelitli Beldesi nde TOKİ tarafından inşa edilen binalara giden ve yeni yapılan yol aşırı yağmur nedeniyle çöktü. Ağustos ayında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın da katılımıyla gerçekleştirilen kurada vatandaşın tepkisiyle tartışmalara konu olan TOKİ konutlarına giden yol dün sabaha karşı yağan aşırı yağışın etkisiyle çöktü. Yola döşenen parkeler yolun alt kısmında bulunan bahçeye yuvarlanırken, olay yerinde şans eseri kimsenin bulunmaması olası bir kazanın önüne geçilmiş oldu. TOKİ'de konutlarda hak sahibi olan 58 yaşındaki Meksut Pekşen, "Burada yol yıkıldı yarın bu evlerin de bir bölümünün yıkılması veya zarar görmemesi ne malum?" dedi. TOKİ konutlarında bulunan dairelerin özellikle ilk katlarındaki duvarların rutubetle birlikte kalkmaya başladığını hatırlatan Pekşen, "Burada çok kötü bir İşçilik var. Yolların kenarlarına yapılan korkuluklar bile doğru...