02 / 07 / 2024

trabzon res kamulaştırma

trabzon res kamulaştırma

Trabzon, Karaman ve Elazığ'da kurulacak hidroelektrik santralleri ile Bursa'da kurulacak rüzgar enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Of için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Of'ta yer alan bazı taşınmazlar için Of Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Ortahisar'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Ortahisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karaman'da acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek 154 kV Akyel-1 RES TM-Karaman OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

154 kV Tatlıpınar RES-TM Balıkesir OSB TM Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Çaykara için acele kamulaştırma!

Trabzon Çaykara'da yer alan bazı taşınmazlar için Çaykara Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma yapılacak!

154 kV Fevzipaşa Brş.N.-K.Dağı RES Brş.N.-Gaziantep-2 Brş. Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak...

Silivri'de acele kamulaştırma kararı!

Silivri'de 154 kV Seymen Çöp Gaz TM-Silivri RES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak..

Trabzon Araklı'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Araklı'da 14 gayrimenkul hakkında acele kamulaştırma kararı alındı. Acele kamulaştırma  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak...

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

4 ilde 55 alan için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Erzincan, Kayseri ve Trabzon İllerinde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

trabzon res kamulaştırma Haberi

trabzon res kamulaştırma

Trabzon, Karaman ve Elazığ'da kurulacak hidroelektrik santralleri ile Bursa'da kurulacak rüzgar enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.


Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlarına göre, Trabzon'da Holo Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Dernekpazarı ilçesi Tüfekçi ve Kondu köylerinde ile Yeşilalan Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kurulumu için Çaykara ilçesi Yeşilalan ve Işıklı köylerindeki bazı taşınmazların kamulaştırması yapılacak. 


Trabzon'da ayrıca Köprübaşı Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Akpınar, Yılmazlar, Konuklu köylerinde bazı taşınmazların kamulaştırılması için karar alındı. 


Zeyve Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Karaman'ın Ermenek ilçesinde İkizçınar Köyü'nde, Hisar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali için Elazığ'ın Arıcak ilçesinin Kambertepe Köyü ve Kışla Mahallesi’nde, Karacabey Rüzgar Enerji Santrali için de Bursa'nın Yarış Mahallesi'nde bazı taşınmazlar kamulaştırılacak. 


Kararlar arasında Sakarya'nın Akyazı ilçesi sınırları içerisinde yer alan Akyazı...