29 / 04 / 2024

Trabzon Şalpazarı asfalt yatırımları

Trabzon Şalpazarı asfalt yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesinin beş ayrı mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon SGK’dan arazi satışı! Fiyatı belli oldu!

Trabzon ili, Şalpazarı ilçesine bir arazi satışa çıktı. Arazinin bağlı tarla vasfında olduğu ve ihalenin de 16 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 53 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni evler inşa eden TOKİ, Trabzon Şalpazarı projesi için düğmeye bastı. TOKİ Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Trabzon 53 konut ihalesi 20 Ağustos'ta!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Şalpazarı'na 53 konut! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Dereköy'de 53 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Trabzon Şalpazarı'na 53 yeni konut!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı'nda 53 yeni konut inşa edecek.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Şalpazarı kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Şalpazarı kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Şalpazarı kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve TOKİ Trabzon Şalpazarı kura sonuçları 2020....

TOKİ Trabzon Şalpazarı kura sonucu 04.05.2020!

TOKİ Trabzon Şalpazarı kura sonucu 04.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Şalpazarı kura sonucu 04.05.2020 ve TOKİ Şalpazarı kura çekimi sonucu 2020...

TOKİ Trabzon Şalpazarı kuraları bugün çekiliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Şalpazarı 2020 projesinin kura çekimini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı 2020 kura çekilişi 4 Mayıs'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Şalpazarı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 4 Mayıs Pazartesi günü saat 10:00'da çekilecek.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon Sisdağı Yaylası'ndaki 10 kaçak yapı yıkıldı!

Trabzon ilinin Şalpazarı ilçesinde yer alan yaylalardaki 10 kaçak yapı yıkıldı. Yıkım ekipleri Sisdağı Yaylası'nda 2, Pazaryeri mevkisinde 3, Hanyanı mevkisinde de 5 olmak üzere 10 kaçak yapıyı yıktı...

Trabzon Şalpazarı asfalt yatırımları Haberi

Trabzon Şalpazarı asfalt yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Şalpazarı ilçesinin beş ayrı mahallesinde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından ilçenin Geyikli, Kasımağazı ve Üzümözü mahalleleri ile Gökçeköy ve Kuzuluk mahalleleri grup yolunda asfaltlama çalışması icra edildi.


Yapılan çalışmalar ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılanırken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, il genelinde yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini ve hava şartları uygun olduğu sürece çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. 2016 yılı boyunca Şalpazarı ilçesinde önemli çalışmalara imza attıklarını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Ülkemizin en uzun yol ağına sahip ili olan Trabzon’umuzdaki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için program dâhilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir hafta boyunca Şalpazarı ilçemizde çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.  



Trabzon Büyükşehir...