05 / 05 / 2024

Trabzon Şana Elit Evleri fiyatları

Trabzon Şana Elit Evleri fiyatları

Tuğra Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Şana Elit Evleri toplam 80 adet daireden oluşuyor. Proje Trabzon İl'inde yükseliyor. Trabzon Şana Elit Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Kahramanmaraş Trabzon caddesinde depremde çöken Doğruluk Apartmanı ile ilgili şok iddia: Depremden önce şikayet edilmiş!

Ölüm dondurmacılarının Ezgi Apartmanı'ndan sonra, ikinci işyerleri olan ve kentin ana caddesi olan Trabzon caddesinde bulunan Doğruluk Apartmanı'nın da depremde yıkıldığı ve öncesinde Belediyeye şikayet edildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Trabzon'da riskli binalar yıkılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu. “Tüm ana dere vadilerinde risk taşıyan binaları bir ay içinde tespit edeceğiz. Risk gruplarına göre en acillerinden başlayarak yıkacağız” dedi.

Trabzon'da risk taşıyan binalar tespit edilecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'daki tüm ana dere vadilerinde risk taşıyan binaları bir ay içinde tespit edeceğiz. Bunları risk gruplarına göre ayıracağız ve en acillerinden başlayarak yıkacağız." diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir'den 310 bin ton asfalt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfalt ve betonlama çalışmalarında büyük başarıya imza attı.

3M Şana Evleri ev fiyatları!

3M Şana Evleri ev fiyatları 410 bin TL'den başlayarak değişiyor. 3M Şana Evleri Trabzon projesinde daireler oturuma hazır...

Trabzon'a 8 bin 600 ton asfalt!

Yol çalışmalarında mahallelerdeki ana yollara öncelik veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un turizm potansiyelini geliştirmek adına yayla yollarında da önemli çalışmalara imza atıyor.

Trabzon Büyükşehir'den 150 bin ton asfalt!

Yol çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 20 Ağustos itibariyle 2016 yılı içinde mahalle yolları ve ana arterlere 150 bin ton asfalt serdi.

Trabzon'a 50 milyon TL'lik yol yatırımı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yolları ve ana arterlerdeki asfaltlama, betonlama, sanat yapısı inşaatları ve stabilize yolların bakım-onarım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon Katlı Otopark projesi için yıkımlar başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine Trabzon’un en büyük katlı otoparkını kazandırmak içinde şu ana kadar 25 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade etti.

Şana Elit Evleri fiyat listesi!

Tuğra Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Şana Elit Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Şana Elit Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Şana Elit Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Tuğra Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Şana Elit Evleri toplam 80 adet daireden oluşuyor. Proje Trabzon İl'inde yükseliyor. Trabzon Şana Elit Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Trabzon Şana Evleri ne zaman teslim?

11 bin 500 metrekare alan üzerinde 3M İnşaat imzası ile inşa edilen Trabzon Şana Evleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire tiplerinden oluşuyor. Peki Trabzon Şana Evleri ne zaman teslim?

Şana Evleri Trabzon!

Şana Evleri Trabzon denize 200 metre mesafede 3M Yapı imzası ile inşa ediliyor. 3 bloktan oluşan Şana Evleri Trabzon'da toplam 100 daire bulunuyor. Projede daire teslimlerinin Mayıs ayından sonra yapılması öngörülüyor.

Trabzon Şana Elit Evleri fiyatları Haberi

Trabzon Şana Elit Evleri fiyatları

Trabzon Şana Elit Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 80 adet daire bulunuyor.


Trabzon Şana Elit Evleri projesinde kapalı otopark, kamelya, basketbol sahası, yürüyüş yolu, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, peyzaj düzenlemesi yer alıyor. Tuğra Yapı imzasıyla yükselen proje Trabzon İl'inde bulunuyor.


Trabzon Şana Elit Evleri' nde fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor ve 350 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2 sene sonra teslim edilecek.


Trabzon Şana Elit Evleri iletişim

Adres: Kunduracılar Cad. No: 28 Kat:4 Trabzon

Tel:0462 327 84 01

Web: http://www.tugrayapi.org/

Tülay...