29 / 04 / 2024

Trabzon Katlı Otopark projesi için yıkımlar başladı!

Trabzon Katlı Otopark projesi için yıkımlar başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine Trabzon’un en büyük katlı otoparkını kazandırmak içinde şu ana kadar 25 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade etti.




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, enerji üreten katı atık tesisi kurulumu için Araklı ilçesi sınırları içerisinde 340 dönüm arazinin Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından devralındığını söyledi.


ÖNÜMÜZDEKİ YIL YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞ OLACAK

Konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede katı atık yönetiminin şehirler için büyük ehemmiyete haiz olduğunu vurgulayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Araklı bölgesinde 340 dönüm araziyi Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak devralmış bulunmaktayız. Enerji üreten katı atık tesisleri bu yıl içinde planlanmış ve önümüzdeki yıl yatırımı gerçekleştirilmiş olacaktır” dedi.


KATLI OTOPARK İÇİN ŞUANA KADAR 25 MİLYON YATIRIM YAPTIK

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesine Trabzon’un en büyük katlı otoparkını kazandırmak içinde şu ana kadar 25 milyonluk yatırım yaptıklarını ifade ederken, “Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde, Hacıkasım cami karısında bir katlı otopark yapımı için Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak 25 milyonluk yatırım yapmış bulunmaktayız. Bölgede kamulaştırma ve yıkım çalışmalarımız başladı. Orada Trabzon’un en büyük otoparkını, en modern otoparkını yapacağız.” şeklinde konuştu. 



Trabzon Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön