03 / 05 / 2024

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları asfalt

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları asfalt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, belediye Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022!

Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıkamış TOKİ kura sonucu 10.02.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları 13.01.2022!

Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları 13.01.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Adana Sarıçam TOKİ kura sonuçları 13.01.2022 ve projeyle ilgili detaylar...

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlar ve dağıtımları TBMM'de!

Şırnak'ta TOKİ tarafından yapılan konutlara ve bunların vatandaşlara dağıtımı TBMM gündemine taşındı.

Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi!

Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Adana Sarıçam TOKİ başvuru tarihi ve proje detayları...

Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa aldı! 

Şu sıralar Arıza dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Tolga Sarıtaş İzmir'de 3 milyon TL'ye arsa satın aldı. Sarıtaş arsa üzerinde ev inşa ettirecek. 

Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması mecliste!

Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sarıçam TOKİ son başvuru tarihi 2020!

Sarıçam TOKİ son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Sarıçam TOKİ son başvuru tarihi 2020 ve proje detayları...

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları asfalt Haberi

Trabzon Sarıtaş TOKİ Konutları asfalt


Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına erken başladı. Hava şartlarının asfaltlama çalışmaları için uygun olmasını fırsat bilen Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat ilçesinin Sarıtaş ve Yaylacık mahallelerinin ortak kullanımında olan yoldaki çalışmaları tamamlamak üzere harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Sarıtaş Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarına kadar yaklaşık 2 km’lik yoldaki asfaltlama çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirdi.


Sarıtaş Mahallesi Muhtarı Salih Alçan, Büyükşehir Belediyesinin mahallelerinde kalıcı hizmetlere imza attığını ifade ederken yapılan çalışmalardan ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Muhtar Alçan, “Yaylacık ve Sarıtaş mahallelerimiz tarafından kullanılan ana yolumuz asfaltlanıyor. Sarıtaş TOKİ konutlarına kadar asfaltlama yapılıyor. Büyükşehir Belediyemiz kalıcı çalışmalara imza atıyor. Yol çalışmalarında, altyapı çalışmalarında uzun ömürlü işler yapılıyor. Finişer ile çok kaliteli asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. İnşallah...