09 / 05 / 2024

Trabzon şehit ailesi ev

Trabzon şehit ailesi ev

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Şehit ailesinin tapu sorunu çözüme kavuştu!

Sivas'ta satın aldığı evin tapusunu müteahhit ile yaşadığı sorun nedeniyle alamayan şehit ailesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yardımıyla tapusuna kavuştu. 

Batmanlı Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı!

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Batman Yaylıca (Derbisan) Köyü’nde derme çatma bir evde yaşayan 7 çocuklu Bozkurt Ailesi'ne yeni ev yardımı yaptı.

Mersin'de 73 şehit ailesine ücretsiz konut!

Tarsus Belediyesi tarafından şehit aileleri için tahsis edilen dairelerin tapuları dağıtıldı. 73 şehit ailesi ev sahibi oldu...

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Şehit Ahmet Budak'ın ailesi için yaptırılan ev teslim edildi!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Trabzon şehit ailesi ev Haberi

Trabzon şehit ailesi ev

Trabzon Maçka Belediyesi, 1998 yılında şehit olan Jandarma Er Hasan Yiğit’in Bakımlı Mahallesi'nde yaşayan ailesinin evini yenilemek için çalışma başlattı. CNN Türk'te yer alan habere göre; ilçe belediyesi tarafından başlatılan ‘Sıcak Yuvam' projesi kapsamında, şehidin oturduğu tek katlı ev baştan sona onarıldı.

Yenilenen ev Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlene törenle, şehit ailesine teslim edildi. Kaymakam Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Başaran, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur ise, yenilenen evlerinde şehit ailesini ziyarette bulundu.. Şehidin annesi Fatma Yiğit, babası Dursun Yiğit, destek ve katılarından ötürü Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'a teşekkürlerini iletti.

'ONLARIN DULARI BİZE YETER'

Duygusal anların yaşandığı ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan başkan Koçhan, 'Sıcak Yuvam' projesi kapsamında 8’inci evin teslimi yaptıklarını kaydetti....